Kjell Moss

Er dette deg?
KjønnMann
Alder58 år
Autorisert1986
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
0 av 1488
Bli varslet?
 

Reservasjoner

Vi har ikke registrert at Kjell Moss har reservert seg mot å yte noen typer medisinsk bistand til pasienter.

Kjenner du til fastleger som reserverer seg? Tips oss: post@legelisten.no

Praksis

Rosenhoff Legegruppe

Trondheimsveien 184 0570 Oslo
Kjell Moss er en av 535 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering

17 vurderinger
Tilgjengelighet
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
13 vurderinger
Service
11 vurderinger

Anbefal legen til andre

Siste vurderinger av Kjell Moss

Superdoktor
Upassende innhold
Skrevet 19. mars 2014

Har hatt Kjell Moss som fastlege i ca 10 år, og han er uangripelig. En trygg, rolig personlighet som lytter. Det beste er at han har vært svært observant på de erfaringene jeg funnet at fungerte for meg i en kjip sykdomsperiode jeg hadde.

Har trengt han mye i den sykdomsperioden, men i de siste 4-5 årene er jeg vanlig forkjølelsespasient som ramler innom en gang hvert halvannet år.

Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service
Reddet meg ut av en vanskelig situasjon
Upassende innhold
Skrevet 2. januar 2014

Jeg byttet til Kjell Moss litt på måfå etter å ha hatt en ubrukelig vikarlege på et annet legesenter midt i en vanskelig sykdomsperiode. Etter dette ble jeg værende helt til jeg flyttet til en annen by for et par mnd siden.

Jeg har opplevd denne legen som empatisk og flink til å ta til seg ny informasjon om sykdommer han ikke nødvendigvis kan noe om. Jeg har en komplisert sykdomshistorie, med flere kroniske sykdommer, og er normalt eksperten i rommet. Moss tok dette veldig fint, men tok til seg lærdom om de enkelte sykdommene og hvordan disse virket inn på hverandre (for meg).

Hadde det ikke vært for at jeg flyttet hadde jeg ikke byttet vekk fra han. Jeg har opplevd legen som meget hjelpsom, og stort sett også de andre ansatte på legesenteret. De kan være noe bryske på telefon etter innføringen av SMS/nett-bestilling. Derimot er det mye enklere og kjappere å få time etter at de la om systemet, og jeg har alltid fått time samme dag eller dagen etter.

Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service
Skuffet
Upassende innhold
Skrevet 9. desember 2013

Etter å ha lest vurderingene her inne tenkte jeg at Kjell Moss måtte være en lege for meg. Det var han ikke. Han var hyggelig, for all del, men virket treg og lite engasjert. Han visste ikke hva jeg pratet om da jeg fortalte om sykdommen min, noe som skuffet meg veldig. Det er en sær sykdom, men de fleste leger jeg har vært hos de siste årene er oppdatert. Fikk følelsen av at jeg var hos en eldre lærer da jeg hadde time... kan ikke helt peke på hvorfor, men han minnet om de litt seige - dog hyggelige - lærerne jeg hadde på ungdomsskolen/gymnaset.

Pluss: Lett å få time, hyggelig betjening.

Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service
Flott fastlege!
Upassende innhold
Skrevet 19. september 2013

Hyggelig, imøtekommende, behagelig, kunnskapsrik og fantastisk humor. Dyktig lege som tar seg tid til å lytte. Har hatt han i nærmere 10 år og er veldig glad for at det finnes leger som han.

Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service
Perfekte fastlege??
Upassende innhold
Skrevet 21. mai 2013

Har hatt dr. Moss i over 10 år nå. Har en komplisert og sammensatt sykehistorie, men føler jeg blir sett og hørt som MENNESKE i kontakt med ham kontra andre leger. Han tar seg tid, sitter ikke bare med blikket i datamaskinen, men har en utrolig kommunikasjonsevne. Kunne ikke vært ham foruten i min situasjon. Vil og benytte anledningen til å rose "damene" hans på laben, i skranken og på telefon. Håper jeg aldri må bytte fra Moss og Rosenhoff legegruppe!!

Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service