Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Slemdal Legesenter
Grundig og hensynsfull
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetBare positive opplevelser. Legen tar initiativ til å få meg grundigere undersøkt av spesialistleger og til å legge inn prøver spesialistundersøkelser for å sjekke min medisinske tilstand. Legen tar seg tid til å gi meg omfattende forklaringer.
Vennlig og dyktig
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetPer Magnus Christen har vært fastlege for hele familien i over 20 år. Sønnen vår har flyttet til en annen by, men han fortsetter å bruke Christensen.
Christensen er en flink lege som bryr seg om deg. Han tar seg tid til å prate og lytte og jeg føler at han bryr seg om meg som menneske.
En lege som tar seg tid
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetHan hører på pasienten og henviser til spesialister i tvilstilfeller. Ikke så lang ventetid for å få time, heller.
Tar seg tid og lytter
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetØyvind er den beste fastlegen familien har hatt. Han tar seg tid og lytter. Han spør også hvordan det går med de andre i familien når man er der.
Meget kompetent og imøtekommende
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetAlltid blid, hyggelig og imøtekommende.
Faglig meget dyktig og han «ser» deg.
Har hatt han som fastlege i 20 år og føler meg alltid godt ivaretatt. Kan på det varmeste anbefale dr. Christensen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?