Sjøsiden Legesenter

Kontakt

Telefonnummer73 80 95 0073 80 95 ...
Mellomila 56 7018 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(64)
64 vurderinger
Tilgjengelighet
(44)
44 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(50)
50 vurderinger
Service
(43)
43 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter

Klok, kunnskapsrik, omsorgsfull og glimt i øyet

Lege: Mustafa Ali Hussien El Khafadji Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt mye oppfølging av Mustafa de siste årene, med flere ulike utfordringer og sammensatte utfordringer. Som flere andre her sier: denne legen er oppriktig engasjert i pasienten/meg, man merker at han virkelig bryr seg og engasjerer seg i å finne ut av ting. Han glimt i øyet og en lun personlighet det er trygt å møte, også når man er sårbar og utrygg selv. Samtidig har han mot til å være tydelig og tør å gi bestemte og gode råd når han ser at man burde ta tak i noe, ta ting på alvor osv. Det er en utrolig fin balanse hos en lege! Han har hjulpet meg med alt av resepter, henvisninger og oppfølging av NAV, møter med andre involverte når nødvendig, på en ryddig måte. Han kan være litt travel noen ganger, men ikke på noen måte som går ut over hjelpen man trenger. Det kan være litt travelt på legekontoret, men jeg har også alltid opplevd å få komme inn på "hastetime" hvis det virkelig haster med noe som har oppstått. Mustafa er også flink til å følge opp på telefon eller videosamtaler. Jeg håper bare han tar godt vare på seg selv også, slik han gjør med pasientene, så han kan fortsette å være en så god lege for mange mange flere enn meg, lenge framover. Dette er en lege jeg kan anbefale på det høyeste!! Fineste fyren <3 . Jeg føler meg trygg.

Hjelpsom, kunnskapsrik, forståelsesfull,

Lege: Carl Asbjørn Dahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

har hatt Carl som fastlege i noen år nå og han har hjulpet meg mye. Han er imøtekommende, tar meg seriøst og kommer med mye fornuftig hjelp og støtte. God kommunikasjon både fysisk og digitalt. Tar meg på alvår og vi finner løsninger. Så lenge en faktisk forteller hva en sliter med så hjelper han. Men du kan ikke sitte der og forvente at han skal på magisk vis finne ut hva som er galt om du ikke forteller hva som faktisk feiler deg. Du må snakke med han.

En anekdote: Han fikk dyttet meg igjennom DPS systemet og jeg fikk endelig hjelp, som opprinnelig hadde avvist meg for en tid tilbake. Veldig flink til å ta vare på folk med psykiske plager.

Kan være litt ventetid ved avtaler under oppmøte men det er forstålig. Han har mange pasienter og tar seg tid til å følge deg opp når du har time med han, så det tilgir jeg uten problemer å måtte vente litt over oppmøte tiden.

Beste legen

Lege: Ulrika Christina Berglund Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utrolig fornøyd. Jeg føler at jeg blir hørt og kan snakke om alt fra sykdom til psykiske plager. Jeg ser frem til å snakke med henne hver gang vi har samtale. Det eneste som jeg syns kunne ha blitt bedre var om jeg fikk lengre timer, men det er forståelig at hun har det travelt som lege.

Kunnskapsrik, ærlig og trygg

Lege: Eyvind Vaag Senneset Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kunne ikke hatt en bedre fastlege. Han er kunnskapsrik, har lang erfaring, rask til å forstå og finne løsninger. Liker at han er rett frem og sier hva han mener, samtidig som han er rolig, forståelsesfull og trygg. Masse humor har han også :)

Fantastisk fastlege

Lege: Carl Asbjørn Dahl Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har gjennom noen år hatt svært gode opplevelser med denne fastlegen. Han tar seg tid til å lytte, setter pasienten i fokus, er ydmyk og byr på seg selv. Føler meg sett, hørt og tatt på alvor i aller høyeste grad når det virkelig gjelder, og blir alltid møtt med kunnskap og trygghet.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.