Siste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
horribelt
Lege: Trine Berg Larsen Skreveten spydig eldre kvinne, som kun har to løsninger, lykkepiller og psykolog fikk jeg beskjed om.
følte jeg fikk kjeft hver gang jeg var der, og gråt ofte etter timene, som om man ikke ar nok dårlig samvittighet fra før når man er syk, så måtte hun gi sin dose tydeligvis..
God lege
Lege: Hallvard Emorsten SkrevetEmorsten setter pasienten i fokus, men kan til tider oppfattes litt fraværende. Anbefales likevel, da han etter min oppfattning gjør en god jobb.
Et minus er at han ikke er tilstede alle dager.
Ikke bra lege
Lege: Trine Berg Larsen SkrevetTror oversikten sier det meste. Hun er arrogant og spydig, føler meg ti tusen ganger dårligere etter at jeg har vært hos henne.
Dyktig
Lege: Trine Berg Larsen SkrevetFaglig dyktig, og hun har alltid tatt seg tid til å høre etter hva som feiler meg. Rolig og uformell. Har full liste, så det er flere som er fornøyd med henne. Så lenge man kommer forbi sekretærdragene på forværelset, så er det en fornøyelse å gå til henne. Jeg er mann.
Kjempefornøyd :-)
Lege: Trine Berg Larsen SkrevetHun er den beste legen jeg har hatt noen gang. Opplever henne som meget faglig dyktig, empatisk og tillitsvekkende. Min erfaring er at hun bruker mye tid på pasientene sine, tar dem på alvor, gjør grundige undersøkelser og følger opp på en god måte.
Kort ventetid på timer, og det er omtrent ikke ventetid på legekontoret. Jeg har så langt aldri måttet vente mer enn 10 min for å komme inn. Man kan også bestille time på nettsidene deres, hvilket er helt strålende!