Mathesongården Legesenter

Kontakt

Telefonnummer73 87 04 8073 87 04 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Olav Tryggvasons gate 14 7011 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(123)
123 vurderinger
Tilgjengelighet
(97)
97 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(99)
99 vurderinger
Service
(88)
88 vurderinger

Siste vurderinger av Mathesongården Legesenter

Kunnskapsrik, varm og profesjonell

Lege: Olav Aas Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flott lege som er god til å lytte. Jeg opplever legen som kunnskapsrik. Man får gode råd og rask hjelp.

Hyggelig og empatisk

Lege: Eli Johnsen Valør Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Eli er som mange beskriver en hyggelig og empatisk lege som gjerne henviser når det trengs. Dette er hun god til. Det hun er mindre god til er å være teknisk og faglig. For noen som liker medisinske forklaringer som gir følelsen av at hun virkelig har forstått problematikken og gjort riktig vurdering kan det ofte bli litt platt. Jeg går ofte derfra med en følelse av at hun bare snur de minste steinene for å finne svar. Syns også det er en uting at man bare kan ta opp ett problem av gangen og hvis man lurer på flere ting må man bestille ny time.
Anbefaler Eli hvis du først og fremst ønsker en empatisk og ukomplisert lege.

Usympatisk og tar ikke pasientene på alvor. Byttet fastlege med engang. Aldri mer.

Lege: Mona Størseth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Mona som fastlege da jeg flyttet til Trondheim for å studere. Første timen følte jeg at hun tok meg på alvor og tok seg god tid til å høre på det jeg hadde å si. Jeg tok noen blodprøver der og Mona sa at jeg skulle bestille meg en ny time etter 1 uke for å diskutere svarene. Jeg gjorde som hun sa og kom tilbake etter 1 uke. Når jeg kom gikk vi inn på kontoret og var der i max 1 minutt for at hun skulle fortelle meg at alt så fint ut. I tillegg måtte jeg betale 260kr for timen, når hun liksågodt kunne sendt meg en sms. I senere anledning dro jeg innom og hadde flere ting jeg ville ta opp, men følte ikke jeg ble tatt på alvor. Problemene ble bare feid under ett teppe og jeg fikk beskjed om at diagnosene jeg tidligere har fått ikke var noe å tenke på, og at dem ikke skulle gi meg plager (noe de definitivt gjør). Jeg følte at jeg ikke ble trodd og at hun ikke var villig til å sjekke ut problemene jeg kom med. I tillegg fikk jeg ikke tatt opp alt jeg skulle da hun påpeikte at vi hadde brukt opp all tiden. Hva er poenget med å bestille på nettet hvor man beskriver hvorfor man kommer, og så får man ikke gjennomført alt? Jeg byttet fastlege i sekundet jeg kom ut fra legekontoret.

Man får en følelse av å ikke bli betrodd og at man er en plage ved at man kommer. Hvis du vil føle deg dårlig og plages i lang tid over problemer som hun ikke mener eksisterer, så velg Mona. Hvis du vil ha hjelp så velg en annen lege.

Varm og oppfølgende.

Lege: Eli Johnsen Valør Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fra sekundet du kommer inn til du går ut døra gir hun deg full oppmerksomhet. Hun er flink med oppfølging. I tillegg tar hun seg god tid selv om hun har det travelt. Meget fornøyd

Tok meg seriøst og fikk ting gjort på dagen.

Lege: John Slettum Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Følte meg hørt, sett og trygg. Ingen spørsmål var for dumme og han fikk meg time med spesialist på dagen. Aldri følt meg så trygg med en lege.