Mathesongården Legesenter

Kontakt

Telefonnummer73 87 04 8073 87 04 ...
Olav Tryggvasons gate 14 7011 Trondheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(130)
130 vurderinger
Tilgjengelighet
(102)
102 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(106)
106 vurderinger
Service
(92)
92 vurderinger

Siste vurderinger av Mathesongården Legesenter

Bryr seg ikke

Lege: Morten Helgesen Busch Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nesten ikke interessert i å høre på hva jeg har å si. Lover ting som han ikke holder. Virker som om han bare vil bli fortest mulig ferdig med deg!

Fantastisk fastlege!

Lege: Morten Helgesen Busch Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tipp topp tommel opp for Morten! Han er uten tvil en fastlege alle kunne hatt. Lyttende, forklarende og faglig dyktig. Svært fornøyd med Morten!

Verken/eller

Lege: Eli Johnsen Valør Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt smerter i ryggen over lang periode, men Eli har brukt for lang tid til å foreslå løsninger.

Ble henvist til MR undersøkelse og det ble funnet revmatisme og andre årsaker til smertene, men jeg hørte ikke noe mer fra Eli.

Jeg måtte ringe inn til legesenteret selv for å høre om det hadde kommet noe resultater etter MR, og ble fortalt at jeg måtte ta kontakt med Smertepoliklinikken, ringte dit og fikk beskjed om at jeg måtte bli henvist av fastlege. Ringte tilbake til legesenteret og Eli ville ikke henvise før jeg betalte for det. Jeg betalte selvfølgelig for henvisningen (trodde det skulle bli gjort automatisk etter MR undersøkelsen, men neida), og har nå ventet i over 2 måneder uten å ha hørt noe mer fra Smerteklinikken.

Sliten og utilgjengelig

Lege: Torunn Telneset Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Telneset som fastlege i mange år, og var veldig fornøyd med henne tidligere. Kan ikke vurdere hvor dyktig allmennlege hun er, men hun var flink til å lytte og hjalp meg på alle mulige måter. Hun ringte også tilbake på telefon når det var behov for det. De senere åra har det endret seg. Hun virker sliten og uinteressert. Da jeg var relativt frisk var det lett å få time, og vi kunne prate "cafe-prat". Etter hvert som jeg har blitt dårligere har det blitt vanskeligere å få kontakt, store helseproblemer gjør at jeg har vanskelig for å komme meg til legekontoret, som er vanskelig tilgjengelig midt i sentrum for oss med dårlig helse, og hun svarer ikke på spørsmål om hun kan ta kontakt på telefon. "jeg er ingen psykolog, jeg er allmennlege" har hun sagt. Vel, det er fysiske helseproblemer jeg har slitt med de siste åra, og hun har ikke gitt meg et konkret råd på hva jeg skal gjøre for å bli bedre. "Søk opp på nett" sier hun, og ja da, jeg har søkt opp og prøvd alt av behandlinger. Og mast om henvisninger til fysio. Fikk 1 resept på medisin, som ikke fungerte, men ingen alternativer for noe som kunne fungere bedre. Dette er for dårlig rett og slett, man kan ikke velge bort de dårlige pasientene, fordi de ikke kommer seg til legekontoret, og velge de friske som er såpass at de klarer å komme seg til legekontoret. Og å være på jobb er ikke en "cafe" der man prate om løst og fast, og ikke ønske å gå inn på vanskeligere temaer. Jeg har måttet vært min egen lege de siste åra, og funnet medisiner og ting som hjelper via venner og bekjente og på nett. Det er for dårlig at man ikke skal ha en fastlege man ikke får kontakt med!

Framstod som dømmende ved første møte

Lege: Morten Helgesen Busch Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen virket lite opptatt av å høre på meg som individ, men var derimot nærmest avvisende og dømmende da jeg forsøkte å gi informasjon om min situasjon ved første time. Jeg har vært igjennom en tøff periode i livet og ønsket informasjon om videre krav/muligheter etter avsluttet behandling på institusjon. Min tidligere arbeidsgiver åpner for å gå tilbake i jobb, men følte legen rett og slett så ned på «sånne som meg». Ubehagelig og kontraproduktivt. Legen er sikkert dyktig, men jeg opplevde at hans personlige holdninger gjorde det umulig for meg å få nødvendig hjelp der. Bytter nå lege etter 2 timer