Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Dyktig lege!
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetVeldig flink lege som lytter til hva du har å si. Enkel å prate med. Bryr seg tydelig om sine pasienter. Spør om hvordan du har det. Latter kan komme natulig. Veldig fornøyd med legen min! 😄
Rotete
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetMye unødvedig rot og slurv. Glemmer grunnen for oppsatt legetime. Glemmer å ta viktige telefoner. Spør samme spørsmål gjentatte ganger over lang tid. Generell lite forståelse når det gjelder helsesituasjon i forhold til jobb. Setter opp halvparten av reseptene.
God når det gjelder ting etter boka hvor det er lite spekulering og forundring.
Ikke så flink når symptomene blir mange og kompliserte.
Flink med barn.
Trygg og til å stole på
Lege: Bent Korssjøen SkrevetFøler meg godt tatt vare på. Er til å stole på og gir greie beskjeder. Føler at han hører hva jeg sier og spør om.
Hyggelig, trygg og forståelsefyll.
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetMitt første besøk med henne, overasket meg veldig. Jeg ble møtt med et hyggelig smil, rolig og lyttende. Jeg har hatt en annen fastlege fra jeg var barn. Siden jeg har en lang sykdomshistorie, er legejournalen min lang. Dette så jeg på som en stor utfordring, siden jeg ikke har møtt henne fra før av. Vi snakket om sykdomshistorien min, der hun fikk et sammendrag av historien min. Slik at det ble lettere å forstå plagene som jeg har. Hun kom med faglige og kunnskapsrike råd, som har hjelpe meg siden da.
Fantastisk dame!
Lege: Kristin Lein Rendum SkrevetFantastisk dame! God kommunikasjon å spør alltid om det var noe mer hun kan hjelpe til med. Istedet for å haste videre til neste pasient!