Misvær Legekontor

Furumoen 6 8100 Misvær

Siste vurderinger av behandlere ved Misvær Legekontor

Helt ok

Lege: Trond Albert Are Mikkelsen Skrevet

Endel melder om dårlige møter og erfaring hos denne legen, men jeg har stort sett blitt møtt med respekt og fått den behandlingen og de henvisningene jeg har hatt behov for. Legen har lang erfaring. Det er viktig å være forberedt mht hva man vil ta opp, og det er ingen ulempe å notere på forhånd. Vanligvis tar han seg god tid, men kan også si at ny time må bestilles. Er borte i lange perioder, men går forsåvidt greit å få time...

God lokal lege

Lege: Trond Albert Are Mikkelsen Skrevet

Lite ventetid og hyggelig lege samt helsesekretær. Lite og koselig legekontor i nærheten av bygda, med en godt kvalifisert lege etter min mening.

Ingen forståelse!

Lege: Trond Albert Are Mikkelsen Skrevet

Har han ikke som fastlege lengre, men har ingen god opplevelse av mine legebesøk hos han. Man får ingen kontakt eller forståelse.Det virker som om han er mer opptatt av datamaskinen og regningen som skal skrives ut!
Han er sikkert en god lege for noen, men ikke for meg!

Ikke den beste legen. Det er min vurdering.

Lege: Trond Albert Are Mikkelsen Skrevet

Føler veldig for og bytte lege . Legen tror ikke at du har vondt, det er bare å gå på jobb. Helst burde du vite hva som feiler deg, og be om behandling. Eller , vi får vente og se. Men, jeg ser det slik at legen kan være veldig humør syk. Men dette skal jo ikke gå utover oss passienter.

Tok meg ikke seriøst.

Lege: Trond Albert Are Mikkelsen Skrevet

Legen mente at smertene mine bare var innbilning og syting fra min side.