Sørbyen legesenter

Kontakt

Telefonnummer77 66 11 5077 66 11 ...
Strandvegen 106 9006 Tromsø
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(104)
104 vurderinger
Tilgjengelighet
(81)
81 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(85)
85 vurderinger
Service
(78)
78 vurderinger

Siste vurderinger av Sørbyen legesenter

Flott dame som har vært hjelpsom med genuin omtanke for meg som pasient

Lege: Lene Togstad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med Lene som fastlege, hun er veldig tilstede i rommet når jeg prater med henne. Og jeg føler alltid at hun tar meg seriøst.
Hun har bidratt til å hjelpe meg og finne alternative løsninger på ting jeg har kommet til henne med. Hun har alltid sett gjennom fasaden min og føler meg komfortabel til å åpne meg til henne. Hun har mange pasienter, og det skjønner jeg godt. En dame det er verdt å vente på!

Stressende lege

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen anbefales ikke. Hun fremstår lite empatisk, og lite i stand til å beklage sine feil og mangler. Jeg blir veldig stressa av å være på time hos henne, og føler meg rett og slett i veien.

Tillit til fastlegen

Lege: Lene Togstad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tillitsbrudd som for meg fikk konsekvenser på flere områder. Kontakter nå kun lege dersom det er absolutt nødvendig på grunn av fysiske plager, og da passer jeg på å si minst mulig.

Jeg mener at legen bør lytte til pasienten og prøve å forstå hva som blir sagt, i stedet for å lage seg sin egen forståelse uten at pasienten får vite om denne.

Jeg føler også at det jeg opplevde i høyeste grad handler om dårlig respekt for pasientens plager.

Kan ikke med min beste vilje anbefale denne legen.

Positiv og løsningsorientert

Lege: Lene Togstad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lene er en av de flinkeste fastlegene jeg har hatt. Hun lytter, gir gode råd og gjør det hun har sagt at hun skal gjøre. Jeg byttet til henne etter å ha vært pasient hos en annen lege på huset en stund. Godt fornøyd med valget.

Håper det blir bedre

Lege: Anders Svebakk Giske Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Anders som fastlege under en lengre tid som vikarlege for Kyrre. Dette er en lege som er veldig nøye med å fortelle hvor faglig dyktig han er og hvor lang erfaring han har, til tross for sin lave alder. En ganske ubehagelig arroganse gjorde meg tidlig litt skeptisk men jeg bestemte meg for å gi ham litt tid, noe jeg kom til å angre på senere, men siden jeg ikke følt behov for å bytte fastlege tidligere tenkte jeg det kanskje ville bli bedre med tiden og at denne «unge arrogansen» ikke var hele verden. Dette viste seg dessverre bare å være toppen av et isfjell (og selv om jeg for så vidt syns han virker faglig dyktig, i hvert fall på rent «fysiske» problemstillinger) så har jeg aldri møtt en lege med mindre empati og evne til å forstå livssituasjoner og konsept som livskvalitet.

Sliter du psykisk så bør du vurdere en annen lege selv om alle leger burde klare å snakke om slike tema. Etter å ha blitt sett ned på, fått bagatellisert tanker om å avslutte livet med forklaringer som at slike tema kan ikke prioriteres har min vurdering gått fra «huff, da, dette var ikke så hyggelig men det blir sikkert bedre», til en situasjon hvor all tillit og respekt er borte og jeg har nå byttet lege. Men han er, pussig nok, nokså flink til å lytte, selv om han lytter med veldig «harde» og selektive ører, så jeg håper det blir bedre.