Bentsebro legesenter

Kontakt

Telefonnummer23 18 31 0023 18 31 ...
Sandakerveien 78 0484 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(163)
163 vurderinger
Tilgjengelighet
(126)
126 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(137)
137 vurderinger
Service
(124)
124 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

Bedre lege skal du lete lenge etter

Lege: Henrik Siverts Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Henrik Siverts er en fantastisk fastlege. Han har fulgt meg og barna gjennom småting og livstruende diagnoser.

Han er varm, lyttende og bryr seg. Han følger opp. Han følger opp meg som pasient og sykehusene når de ikke gjør det de skal. Han er rett og slett en flott lege å ha på lag.

Beste fastlegen i Oslo

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Arrjun er veldig kunnskapsrik, omsorgsfull og samtidig transparent på at han av og til må søke opp ting han ikke vet.

Han forbereder seg til timen og beklager flere ganger hvis han en sjelden gang er syk (noe som ikke trengs, men sier noe om ham som både lege og person).

Håper han fortsetter som fastlege i mange år til.

Den beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Arrjun er en vennlig, forståelsesfull og dyktig lege med integritet. Han tar alltid i mot oss (hele familien har ham som lege, vi har to små barn under 3 år) med samme mildhet og profesjonalitet og er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Jeg opplever at han setter seg grundig inn i situasjonen og er oppriktig interessert i å finne den beste løsningen - som ikke alltid er det jeg har sett for meg i utgangspunktet. Det er svært tillitsvekkende. Hvis du bare vil "bestille" sykemeldinger eller behandlinger osv er han nok ikke den rette for deg, men hvis du vil bli ivaretatt på en måte som oppleves som grundig og medisinsk forsvarlig kan jeg anbefale ham på det varmeste.

Nå krysser vi bare fingrene for at han ikke blir lei og forsvinner fra fastlegeyrket..

Kompetent, transparent og imøtekommende

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Ragavan etter å ha opplevd språkbarriere hos min tidligere fastlege, og har vært svært takknemlig for oppfølgingen Ragavan har stått for. Han er faglig kompetent, har god oversikt, men innehar samtidig den nødvendige ydmykheten som etter min mening er helt nødvendig i jobben som fastlege (det er umulig å kunne alt om alt, men som fastlege skal man kunne mye om de mest sentrale problemstillingene, samt ha en grunnleggende oversikt i kraft av å være generalist og inneha en sorteringsfunksjon/være en form for portvokter for spesialisthelsetjenesten). Ragavan har selv jobbet 2. linjen, noe man drar nytte av som pasient - både hva gjelder inngående systemforståelse, men også når det kommer til kunnskap.

En kjernekomponent i en behandlingsoppfølging er alliansen, som igjen består av relasjonen mellom pasienten og behandler, samt en felles enighet om oppgaver og ikke minst mål for behandlingen. Her ligger Ragavan's klare styrke også, noe som kommer alle hans pasienter til gode. God behandling springer ut av et godt samarbeide.

Vi har barna også hos ham, de har imidlertid ikke hatt gleden av å treffe ham enda. Men med sitt milde vesen og gode inntoning, kan jeg ikke se for meg annet enn at han også er dyktig med de små (har har barn selv).

Merker meg at en del savner å bli tatt inn til time på tiden. Det er forståelig. Men jeg vil faktisk snu på det, og hevde at det er et kvalitetstegn. For meg betyr det at han tar seg tid til hver enkelt, ikke gjør venstrehåndsarbeid, og til enhver tid prioriterer hva som haster (ja, fastleger håndterer daglig ø-hjelpsproblemstillinger, og disse skal og må håndteres riktig). Et tips her er om du har mulighet til det; bestill timen kl. 08:10 - da kommer du inn kl. 08:10.

Jeg vil med dette gi Ragavan mine varmeste anbefalinger. Takket være ham er jeg tilbake i 100% jobb, etter et langt og krevende fravær.

Hyggelig og flink

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med Arrjun som fastlege! Empatisk, tar seg nødvendig tid og inngir tillit i forhold til det medisinske!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.