Siste vurderinger av Aleris Sykehus Marken
Taushet er IKKE gull
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetSa lite, så bare veldig på meg under det som skulle være legekonsultasjonen og det ble en ubekvem stemning som gjorde meg nervøs og når jeg er nervøs blir jeg masete og kommer med vitser. Selve undersøkelsen var over raskt. Han forklarte ingenting og det var bare godt det hele var over. Aldri mer til han. Klein opplevelse. Overrasket over at han har fått noen bedre karakterer innpå her.
Omsorg - lytter og ser menneske
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetUtrolig dyktig - bryr seg - oppfølgingen er helt UNIK.
Bryr seg om pasienten - både natt og dag.
Pålitelig, følger avtaler.
Trygg og ivaretagende
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetMitt inntrykk av Christopher er at han er svært dyktig i sitt arbeid. Han tar seg god tid til deg, og utfører jobben med glans.
Beste legen jeg har møtt.
Lege: Kristian Søvik SkrevetKunnskapsrik og empatisk og helt utrolig nøyaktig og presis. Han tar seg god tid til undersøkelse, og er den mest nøyaktige, men samtidig effektive legen har møtt. Man opplever å bli forstått og sett, samtidig som man er helt trygg på hans vurderinger. Anbefales på det aller sterkeste.
Rolig og profesjonell
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetEr en rolig og profesjonel gyn. Kanskje litt for opptatt av small-talk under undersøkelsen, men rask og dyktig. Ingen smerter eller ubehageligheter.