Lierbyen Legesenter

Kontakt

Telefonnummer32 85 85 8532 85 85 ...
Bruveien 2 3403 Lier
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(77)
77 vurderinger
Tilgjengelighet
(62)
62 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(67)
67 vurderinger
Service
(57)
57 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter

Seriøs, tar ting på alvor

Lege: Erik Øhren Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Valgte Øhren etter anbefaling fra nært familiemedlem. Han tar henvendelsene mine seriøst, og følger opp prøvesvar både grundigere og raskere enn jeg er vant med fra tidligere fastleger.

Han har vært flink til å ta utfordringene jeg har seriøst, og stiller grundig gjennomtenkte spørsmål før han kommer med anbefalinger og avgjørelser. Han legger ikke fingrene mellom når han er uenig, og ut fra egen erfaring har han så langt alltid hatt rett.

Han virker i tillegg å være svært ydmyk når det kommer til egen ekspertiser, og henviser ofte videre til spesialisthelsetjenesten - også i tilfeller der han selv har gjort tilsvarende undersøkelser (f.eks. rektoskopi, EKG).

Trygg, kunnskapsrik og yter for sine pasienter.

Lege: Ramin Khazaie Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Ramin som fastlege siden jeg var liten, han er også fastlege for min bror og mor. Han er flink til å lytte og å bruke god nok tid på hver pasient. Uansett hva slags stormer jeg har i mitt liv, fysisk/psykisk så er det alltid trygt inne på Ramin’s kontor. En lege som er rett på sak, men samtidig barmhjertig. Jeg som selv utdanner meg som lege ønsker å en dag nå opp til hans nivå når det kommer til kunnskap og behandling av pasienter.

Unik fastlege!

Lege: Erik Øhren Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er sjelden det har vært en fryd å gå til legen, men etter vi byttet til Dr. Øhren har det det. Han lytter, forstår, ser og tar pasienten på alvor. Han tar seg alltid god tid, og holder seg oppdatert på journalen og følger opp ting fra tidligere legetimer som man kanskje har glemt å følge opp selv. Man føler faktisk at han husker akkurat deg. Han har til og med ringt direkte til spesialist ved sykehus under legetimen fremfor å bare henvise, henvise og henvise videre. Hele familien bruker han, barn som voksen og vi håper Dr. Øhren holder seg i Lier i lang tid. Det eneste minuset er at man gjerne kommer inn senere enn avtalt om man har time litt utpå dagen, men det er nettopp fordi han tar seg god tid dersom man trenger god tid kontra samlebånd-fastleger som bruker 10-15 minutter alltid, uansett og har regel om at man kun får ta opp et «problem» per legetime. Jeg venter gjerne ekstra for å få den tiden jeg har behov for, og da forstår jeg at også andre må få tiden de har behov for. Fantastisk fastlege!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Irfan Iqbal Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Behagelig, lyttende. Du blir henvist videre dersom Iqbal ikke klare av situasjonen sjøl. Står til fem stjerner.

Trygg, omtenksom og kunnskapsrik

Lege: Ramin Khazaie Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min fastlege. Jeg byttet nylig til han som fastlege etter å ha hatt 2 tidligere som jeg ikke var fornøyd med. Ramin svarer fort på meldinger, er utfyllende, kunnskapsrik, lyttende, omtenksom og en veldig trygg fastlege å ha! Det er tydelig at han bryr seg om pasientene sine og legger mye tid til jobben sin. Jeg er alltid takknemlig for å ha han som lege etter jeg hat hatt time på helsenorge/på lege kontoret. Er veldig fornøyd.