Follo Barnelege

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer64 97 60 4064 97 60 ...
Idrettsveien 3 1400 Ski
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(3)
3 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(4)
4 vurderinger
Service
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Follo Barnelege

Varme og kunnskap

Lege: Knut Olav Bø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er sikker på at for å få jobbe her må du inneha både varme og trygghet for det er nettopp det som treffer deg fra du går inn døra. Evnen både sykepleiere og lege har til å få med seg barna på undersøkelser er beundringsverdig. Doktor Bø fremstår som en litt surrete herre, men i dialog merker man en faglig tyngde og en evne til å lytte og spørre for å få frem hele sykdomsbilde. Dette burde vært et eksempel for etterfølgelse for resten av Norskt helsevesen.

Dyktig lege

Lege: Knut Olav Bø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen tok oss godt i mot, og tok seg god tid til å forstå hele sykdomsbildet. Han var flink til å undersøke (ører og hals) til datteren vår på en måte som føltes trygg for tulla vår. Han brukte også god tid på å forklare oss hvordan de forskjellige tingene hang sammen.
Tommel opp fra oss!

Skeptisk og uinteressert lege

Lege: Knut Olav Bø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min baby på 4,5 mnd har blod i avføring, eksem og hun har hatt langvarig diare. Hun nyser og hoster mye. Vi mistenker melkeproteinallergi. Legen så kjapt på eksemet og sa at eksem ikke var noe tegn på melkeallergi. Han ignorerte de andre symptomer og så bort fra de. Vi tok prikketest og ingenting slo ut (ofte så slår det ikke ut selv om man har allergi). Han sa at datteren min ikke hadde melkeallergi og ville ikke ta blodprøve for "han ville ikke plage henne". Han så nesten ikke i øynene mine når han snakket til meg,virket rar, arrogant og veldig subjektiv, og som om det var vanskelig for han å finne ord, og han virket usikker om meningene sine. Han sa flere ganger at jeg bekymret meg alt for mye og spurte om jeg jobbet selv i helsevesenet for da bekymrer man seg ofte for mye. Jeg påstår ikke at babyen min har allergi, men jeg vil i hvert fall bli hørt og pga symptomer ønsker jeg meg at babyen blir undersøkt ordentlig. Skal ikke tilbake til denne legen. Så rart at han er til og med en allergi spesialist.

Et sted jeg trygt kan anbefale

Lege: Knut Olav Bø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Absolutt et sted jeg kan anbefale, med en helt super lege og sykepleiere. Vi føler oss godt ivaretatt, og har følt oss velkommen fra dag én. De byr på god oppfølging, og et høyt nivå når det kommer til kunnskap. Ikke minst er Bø en ydmyk lege, som virkelig lytter og lar deg ta del i tankegangen rundt sykdommen til barnet. Vi går derifra med et smil hver eneste gang, og har gjort det hver gang det siste året. Informasjonen blir også delt, og man får en god forståelse rundt det som diskuteres og snakkes om.

Verdiløse besøk, arrogant og uinteressert lege

Lege: Knut Olav Bø Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Datteren vår på 5 år har hatt magesmerter og vondt i korsryggen i minst 2-3 år, og har vært til lege flere ganger for dette og har tatt en rekke blod og avføringsprøver. Smertene er sterke nok til at hun gråter (hun gråter ikke lett av at noe gjør vondt) over dem minst en gang i uka og er tilstede minst annenhver dag. Vi var derfor glade da hun ble henvist til barnelege.
Første legebesøk:
Ingen prøver ble tatt og legen var lite interessert i det vi hadde å si. Legen foreslo avføringsmiddel til tross for at ikke det var indikasjoner på spesielt hard mage, annet at hun innimellom kunne være litt hard i magen (ikke noe unormalt). Vi måtte be om en oppfølgingstime hvilket vi fikk et klart inntrykk av at han ikke var spesielt interessert i. Han snakket også svært lite med datteren vår og kjente kun på magen hennes.
I mellomtiden har det vært tegn på blod i avføring og hun har vært hos fastlege som foreslo å kutte melk. Avføringsmiddel bedret ikke symptomene, snarere forverret det, så vi avsluttet etter 2-3 uker.
Andre legebesøk:
Den allerede arrogante og uintresserte legen ble vesentlig mer ubehagelig da han hørte dette og kom med klare hint om at vi ønsket å påføre vår datter smerte (ved å ta videre undersøkelser). Avføringsmiddel kunne man gå på i åresvis, merk at det ikke bedret smertene og lirte av seg en anekdote om en familie som hadde vært veldig 'på' og fått ungen deres til å gjennomgå flere undersøkelser uten at noe ble funnet.
Denne legen anbefales overhodet ikke. For ordens skyld vil jeg gjerne nevne at hverken jeg eller min ektefelle har reagert slik på en lege før.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.