Vear Legegruppe

Kontakt

Telefonnummer33 36 27 0033 36 27 ...
Steinbruddveien 8 3173 Vear
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(76)
76 vurderinger
Tilgjengelighet
(56)
56 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(62)
62 vurderinger
Service
(55)
55 vurderinger

Siste vurderinger av Vear Legegruppe

Hun ser deg

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Man føler seg sett og hørt. Hun tar seg tid til å lytte. Hun kan stille kritiske spørsmål men jobber ikke mot deg. Beste legen jeg har hatt

Hyggelig, men vanskelig å nå

Lege: Ragne Swift Farnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vennlig lege.

Vanskelig å få time med mindre det er akutt (gjerne opp mot 1 mnd ventetid)

Bytter pga de som sitter i resepsjonen, som alltid prøver å stoppe deg fra å få time, ved å argumentere kraftig for at ethvert problem "ikke er akutt". Det blir et resultat av punktet ovenfor med for liten kapasistet, da jeg antar de etter beste evne forsøker å begrense antall pasienter. Synes de trekker feilaktige (ufaglige) konklusjoner i sitt forsøk på dette.

Tar meg ikke på alvor.

Lege: Ragne Swift Farnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min erfaring er at Ragne ikke har tatt meg og mine bekymringer på alvor. Jeg er en mann i slutten av 60-årene, og i 2018 skjedde det mye rart med helsetilstanden. Da opplevde jeg at hun var meget tilbakeholden med å henvise meg til spesialister. Og hun reagerte ikke på mine bekymringer om alvorlige bivirkninger av medisinene, bivirkninger som var beskrevet i pakningsvedleggene.

Jeg har lyst til å nevne en sak som jeg synes at Ragne taklet merkelig og som jeg opplever som useriøs pasientbehandling.

Pga. mistanke om jodmangel ba jeg om å få det sjekket. Først fortalte hun meg at hun ikke tror at jeg har jodmangel, deretter ga hun meg et telefonnummer til et sted i Oslo og ba meg ringe for å få tilsendt beholdere for oppsamling av all urin i løpet av et døgn. Vedkommende som svarte ville ikke sende noen beholdere, men fortalte at jeg kunne bruke hva som helst. Ble jeg enda mer frustrert? Ja!

Jeg kontaktet så et legesenter som jeg visste hadde testet noen for jodmangel. Der fikk jeg oppgitt et telefonnummer som viste seg å være til sentrallageret til sykehuset i Vestfold (SiV, Tønsberg). Deretter kontaktet jeg Vear legegruppe og fortalte dem om rutinen. SiV leverer beholdere til legesenteret, jeg henter dem og fyller dem med urin, for så å levere dem tilbake til legesenteret der det kommer noen fra SiV og henter dem.

Jeg spør: Hvorfor gjorde hun (Ragne) det på dette viset? Og hadde jeg jodmangel? Ja, det hadde jeg.

Kompetent og god lytter

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk time raskt og legen tok seg god tid til å høre på mitt problem. Svært forståelsesfull og løsningsorientert. Anbefales virkelig!

Hvem Ketil?

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min fastlege heter Ketil, men siste 3-4årene har jeg aldri vært inne hos ham men hos leger han har i opplæring. Disse har forsåvidt vært ålreite, men savner den dyktige legen Ketil var for noen år siden. Støttetjenestene på legesenteret er derimot forferdelige; tar lang tid å komme igjennom på telefon og legesekretæeene er lite imøtekommende og service er nok fremmedord. Sist uke forsøkte jeg å sende melding om fornyet resept, for å slippe å vente i telefonkø. Fikk kvittering på at den var sendt lege for behandling. Imorges, en uke senere, har jeg ringt inn og spurt om hva som skjer. Legesekretæeene var mer opptatt av hvordan jeg hadde administrert medisinen enn i å besvare min forespørsel om ny resept. Hun skulle ta det med lege. Fikk i ettermiddag beskjed om at lege var syk og jeg kunne ikke få nødvendig resept før evnt imorgen. Vikarierende lege kunne ikke bistå med allergimedisin... Beklager Ketil, du er dyktig, men dine støttefunksjoner er ikke de jeg har kapasitet til å krangle med når jeg er syk. Ny fastlege på meg fra neste mnd.