Vear Legegruppe

Kontakt

Telefonnummer33 36 27 0033 36 27 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Steinbruddveien 8 3173 Vear
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(71)
71 vurderinger
Tilgjengelighet
(53)
53 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(59)
59 vurderinger
Service
(52)
52 vurderinger

Siste vurderinger av Vear Legegruppe

Vennlig, kunnskapsrik og oppdatert

Lege: Ragne Swift Farnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var så glad da jeg fikk Ragne Swift som fastlege. Hun er oppdatert, og kom med forslag til smartere løsninger enn den forrige legen. Vennlig, rolig, og du har aldri følelsen av at hun jar det travelt! Hun tar deg på alvor som pasient, og man føler seg alltid velkommen. Hun er lynrask til å svare på forespørsler, og forværelset har blitt noe bedre. Anbefaler likevel sms fremfor forsøk på å ringe dem.

Fantastisk lege på elendig legekontor

Lege: Frode Reidar Prøsch Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært min fastlege helt fra den spede start av legesenteret. Han er en dyktig lege. Vi har i alle årene hatt en kjempe god kjemi. I perioder har jeg vært der veldig mye og har aldri hatt noen negative opplever med han personlig. Han har alltid tatt meg seriøst. Jeg har nok ikke medisinsk sett vært lett, men han har taklet det fantastisk og alltid sendt meg videre om jeg trengte det. Men de siste årene har det blitt vanskelig med sykepleierne. De fleste der nå står til stryk. Flere av de mangler normal høflighet og respekt. De har oppført seg som noen vakt bikkjer som har bjeffet tilbake i tlf gjentatte ganger. De har ikke trodd meg og beskyldt meg for å lyve når jeg har hatt avtaler med legene. Har blitt avvist og måttet oppsøke legevakt el spesialister som følger meg opp og lagt inn med lange sykehusopphold. Mulig det er fordi de har en tøff arbeidsplass. Men det forsvarer ikke slik oppførsel!! Jeg har aldri opplevd noe problemer med leger generelt på Vear legesenter.
Du må tydeligvis være frisk for å bli tatt seriøst på en høflig måte av damene som jobber der. Jeg har med tungt hjerte valgt å bytte lege. Men jeg håper det etterhvert slutter folk der slik at det blir mulig å komme tilbake. For de 15 første årene jeg var der var det aldri problemer. Etter det har det bare blitt verre og verre.

Meget uhøflige kontordamer

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bendiksen er en meget dyktig lege, og det er beklagelig at jeg nå bytter fastlege, ene og alene på grunnlag av uakseptabel oppførsel fra kontordamene.
Når du først kommer gjennom og oppnår kontakt per telefon, er det med meget uhøflig oppførsel. På direkte spørsmål om hvorfor de kan tillate seg å snakke på den måten til pasienter, svarer de at det er for mye å gjøre.
Hvis dette forandrer seg til det bedre i fremtiden, bytter jeg tilbake.

Faglig dyktig og omsorgsfull

Lege: Ragne Swift Farnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde en veldig positiv opplevelse av Dr. Swift Farnes. Hun fremstår som faglig dyktig, men bruker ord og uttrykk som er forståelig for alle. Jeg ble tatt i mot på en varm og behagelig måte og hun brukte god tid på å sette seg inn i min problemstilling. Fikk foreskrevet egnet medikament og sluttresultatet ble svært godt. Kan på det varmeste anbefale denne legen videre!

Flott lege og menneske!

Lege: Ragne Swift Farnes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ragne er en omsorgsfull, lyttende, empatisk, kunnskapsrik, respektfull, klok og meget profesjonell lege. Hun er lett å snakke med og tar meg som pasient på alvor.
Hun er flink til å henvise og gjør alt for å hjelpe.
Jeg kunne ikke bedt om en bedre lege.
Tusen takk!