Siste vurderinger av behandlere ved Avesta Medics Legesenter
en av de beste legene
Lege: Ivan Zafirov Soultanov SkrevetJeg er veldig fornøyd med både Ivan Zafirov Soultanov og Tatyana Gancheva Todorova-Grigorova. Bred faglig kompetanse, meget dyktige leger med stor allmenkunnskap. Sender deg hurtig videre til spesialist ved behov og får fort svar på sms. Alltid lett tilgjengelige. Har de som fastlege i flere år.
Upålitelig og rotete!
Lege: Ivan Zafirov Soultanov SkrevetHun tror ikke på hva pasienten forteller og konkluderer med diagnosen med engang uten å ta blodprøve eller sjekke tilstanden til pasienten. Hun virker nedlatende og tar ikke hensyn til mine spørsmål og bruker så lite tid til å lytte til pasienten.
Ikke noen til å stole på!
Lege: Ivan Zafirov Soultanov SkrevetVikaren Tatyana Gancheva Todorova-Grigorova virker arrogant og tar ikke pasienten på alvor. I tillegg tar hun veldig lite tid til å lytte til pasienten om hun gidder å gjøre det, altså timen hos henne varer i 5 minutter eller noe mindre. Har vært hos henne flere ganger uten å vite hva jeg kan gjøre angående min situasjon. Hun smiler bare når hun spør : "skal du betale med kort?"
Inkompetent lege!
Lege: Ivan Zafirov Soultanov SkrevetMin personlige erfaring med denne legen er at han mangler faglig kompetanse, har store språkproblemer, svært stresset og lytter ikke til pasienten. Jeg vil absolutt fraråde andre å velge vedkommende som sin fastlege.
The worest ''doctor'' in the world
Lege: Ivan Zafirov Soultanov Skrevet* High temper
* Does not hear
* Not motivetaed at all
* Bad language
* I highly, highly not recommend this so called ''doctor''
Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no med et Pluss-medlemskap.
Du får tilgang til alle Pluss-funksjoner i 3 måneder og medlemskapet opphører deretter automatisk.