Best Helse AS

Kontakt

Kongsveien 104 1177 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(158)
158 vurderinger
Tilgjengelighet
(121)
121 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(130)
130 vurderinger
Service
(114)
114 vurderinger

Siste vurderinger av Best Helse AS

Ikke fornøyd

Lege: Rune Aakvik Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han som fastlege i mer enn 10 år. De to gangene jeg virkelig har trengt hjelp føler jeg at jeg ikke har fått hjelp i det hele tatt. En hendvisning i posten der jeg blir bedt om å søke på nett og ringe rundt selv for å finne en spesialist er ikke godt nok av en fastlege. Helt håpløst for en pasient. Starte med å ringe på en liste fra A til Å uten info om eller anbefalinger utifra spesialområde innen et fagfelt det er lange ventelister på. Måtte ringe pasientrådgiver telefonen på HSØ for å få hjelp. De kunne fortelle meg at legen skulle ha henvist direkte og hjulpet meg med å ta kontakt med spesialisten.

Trygg , Medmenneskelig , Faglig Dyktig .

Lege: Gunnar Tveiten Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Demens*
Vedrørende, oppfølging av min mor............
må jeg virkelig Takke med stor ( T ) . for dr, Tveitens evne til å se ! Sykiske ``( lYTER ) som ofte går under radaren, for de`fleste, vdr, min mor. Hun har nå ``Fått
innvilget fast plass, på Sykehjem, ( Aldershjem ). Og ting` kan Stabelisere seg ( privat ) for min mor og meg ( sønn ) som nå nærmer seg 57, år . ( mor 85 ) .
stikkord , å ikke strekke til på to sider. dr, Tveiten har hatt min mor som pasient, mange år.
dr, Tveiten har Styrt ( Båten i havn, ) så igjend, TAKK,TAKK,
mvh

Distansert og manglende oppfølging

Lege: Rune Aakvik Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hele familien byttet til denne legen etter å ha flyttet til nabolaget. Det har vist seg veldig vanskelig i det hele tatt å få time som har ført til at vi måtte gå til private aktører ved mer akutte tilfeller.

Jeg var i kontakt med denne legen angående et konkret helseproblem. Jeg opplevde legen som distansert. Han lyttet ikke til meg og var mest opptatt av å fortelle hva han trodde dette var. Jeg fikk til slutt overtalt vedkommende til å ta noen blodprøver og ba veldig pent om at han skulle ringe meg med resultatene hvis noe var galt istedenfor bare å sende det i posten. Han ringte torsdag kveld og la igjen en beskjed på telefonsvareren med ganske dårlige nyheter, men var da ikke mulig å få tak i igjen før neste tirsdag for å kunne kommentere noe mer. Det er ikke noe særlig å gå i såpass mange dager uten å vite noe mer enn en kort muntlig melding. Videre behandlingsløp måtte jeg finne ut av selv, der var ikke legen behjelpelig. Jeg endte til slutt opp med å bytte fastlege, for her var det ikke noen hjelp å få.

Virker ikke tilstrekkelig kompetent

Lege: Tone Jørgensen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått hos Jørgensen i flere år og hun har fulgt meg gjennom et svangerskap. Det har dessverre skjedd flere ganger at hun har gitt beskjeder og behandlinger der hun virker lite kompetent, spesielt relatert til svangerskap og kvinnehelse. Under svangerskapet ble jeg bedt om å ta sukkerbelastningsprøve der hun sa jeg skulle kjøpe utstyret selv på apoteket. Etter flere (forvirrende) samtaler med apoteket forsto jeg at dette ikke er noe man skal kjøpe eller utføre selv og sykepleierne på legesenteret hjalp meg med henvisning til riktig undersøkelsessted. Hun har også gitt feil navn på en medisin jeg skulle hente på apoteket, jeg fikk også her hjelp fra sykepleierne på legesenteret som virker mer kompetent enn henne. Jeg respekterer at legene har dårlig tid og prøver derfor å være tidsnok og holde meg innenfor tiden, men allikevel virker hun stresset og jeg føler hun håper at jeg fortest mulig blir ferdig og går. Generelt så gir hun meg en følelse av å ikke bli tatt seriøst, et eksempel er at jeg hadde plager med rygg og haleben i lang tid (mer enn ett år) etter svangerskapet som hun ikke har tatt seriøst og ikke ville henvise meg videre til behandling. Hun sa jeg skulle sitte på en badering (noe som ikke er særlig gjennomførbart over lengre tid). Hun virker ikke oppdatert når det gjelder graviditet og svangerskap, og det får meg til å lure på om det er andre ting hun heller ikke er oppdatert på. Jeg stoler dessverre ikke lenger på hennes vurderinger og kommer derfor til å bytte fastlege.

Kunnskapsrik - best - seriøs - lytter

Lege: Ola Sand Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært med siden oppstart ved Nordstrand Legesenter. Får alltid time raskt. Alltid topp service via meldingssystemet. Alltid rask og tydelig oppfølging.