Dr. Odinakas Clinic

Kontakt

Torvgate 8 8005 Bodø
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(57)
57 vurderinger
Tilgjengelighet
(44)
44 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(48)
48 vurderinger
Service
(45)
45 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Dr. Odinakas Clinic

Dedikert, kunnskapsrik, lyttende, trygg fastlege

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bruker god tid på pasienten, lytter til pasienten, engasjert og trygg.
Oleg er den beste fastlegen jeg har hatt.
Spesielt flink i behandlingen av kronisk syke og pasienter med sammensatte utfordringer.
Henviser videre når det er nødvendig.
Veldig hyggelig personale på kontoret.
Lett tilgjengelig/ sentralt legekontor.

En kunnskapsrik, tillitsfull og profesjonell lege.

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært så heldig å finne en utrolig flink lege i Bodø.Jeg har nå gått til Oleg siden 2012 og er meget takknemlig over at det finnes en slik kunnskapsrik og omsorgsfull lege, som faktisk tar seg tid til å undersøke sine pasienter ordentlig.

Tidligere har jeg opplevd det å gå til lege som nærmest bortkastet, og har kun oppsøkt lege i de tilfellelr hvor det har vært helt nødvendig med dokumentasjon i form av sykemelding eller resepter.

Jeg har slitt helt siden ungdomstiden med en sykdom som ingen klarte å finne ut av, og fikk dermed ikke den nødvendige hjelpen jeg så sårt hadde behov for.

Dette resulterte i at mine ungdomsår og mitt halve voksne liv var fylt av sykdom,stress, økonomiske problemer og tanker om å gi opp alt..... Ingen forstod at jeg faktisk var veldig syk og ingen hjalp med å finne ut hva det faktisk kunne være.

I 2012 flyttet jeg tilbake til Bodø på grunn av at min sykdom forverret seg såpass mye at jeg måtte gi opp jobben i den byen jeg bodde i og krype tilbake til hjemstedet mitt for å få hjelp hos familie for å klare meg igjennom hverdagen.

Jeg levde et liv i skam og fortvilelse på grunn av at jeg begynte å tro at jeg var lat, eller ikke hadde det som krevdes for å leve et "vanlig liv".

Jeg kjempet meg igjennom hver dag så godt jeg kunne, men gikk på en skikkelig smell for tredje gang iløpet av en kort periode.

Jeg ordnet meg Stein Pedersen som fastlege, men kom til Oleg da han var på tur å ta over for Stein.

De årene som fulgte brukte han så mye tid på meg og gav meg så mye støtte som jeg aldri kan retunere.
Det engarsjemanget han brukte på meg er helt utrolig.

Jeg klarte med hans støtte og motiverende samtaler å fulføre en Bachelor på UIN, noe jeg aldri trodde jeg kunne fått til. Jeg kunne gå ut å være med mennesker litt etter litt igjen, bruke tid sammen med familien og alt dette på grunn av at han ikke gav opp å finne ut hva som feilet meg.
Samtidig med at han jobbet med å holde motet mitt oppe, og forsikret meg om at vi skulle finne ut av det. Og ikke minst, vi fant ut av det! En veldig alvorlig sykdom ble avdekket ved hjelp av henvisning til flere forskjellige behandlere og sykehuset. Sykdommen min som var blitt kraftig forverret på grunn av all den tiden jeg ikke fikk hjelp,støtte eller behandling.

En slik lege har jeg på bakgrunn av mine tidligere erfaringer ikke trodd eksisterte.
De fleste bruker ikke tid og ressurser på noe eller noen som er vanskelig å finne ut av, de sender deg som regel på dør innen de 15 faste minuttene som de skal forholde seg til og ferdig med det.

Oleg er heller ikke redd for å henvise deg til eksperter på de områdene man kan ta de i bruk for å være sikker på å finne ut av det man søker etter, samtidig som at han på forhånd alltid har kommet med samme konklusjonen som de man har blitt henvist til også kommer til etter at de har tatt i bruk sin ekspertise.

Oleg jobber på en unik måte, han bruker mye tid på pasientene sine og er genuint interessert i å hjelpe mennesker. Han sitter ikke å ser på klokka og tenker på hvordan han skal komme seg fortest mulig hjem for dagen. Han yter så mye ekstra tid som han ikke får betalt for.

Hans tilnærming til faget og måte å jobbe på skaper oppmerksomhet rundt han, og som vi vet fører ikke dette bare til positiv oppmerksomhet, men også sjalusi og hevngjerrighet fra de som ikke er like flinke og engasjerte.
Jeg kunne skrevet så mye mer, men skal gi meg her og håper jeg har fått frem det viktigste.

Bodø er beriket med en fantastisk kunnskapsrik og tillitsfull lege og ikke minst et utrolig varmt og omsorgsfullt medmenneske.
La oss støtte opp om de som beriker legeyrket og byen vår og ta vare på dem <3

menneskelig og kunnskapsrik

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flink lege.Han tar seg tid til å lytte og til å undersøke pasienten. Jeg har inntrykk at han er kunnskapsrik og hyggelig og menneskelig.Jeg er veldig fornøyd.
Han kunne ha en strørre lokale for venteværelsen er litt liten, knapt plass til 3.

Kunnskapsrik og slurvete

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En flott og trivelig lege med mye kunnskap og interesse og forklarer nøe. Han bruker også tid på pasienter så man slipper føle man er på et samlebånd. Men han er lite flink til oppfølging og ta tak i flere ting på en gang. Det er ekstremt lang ventetid på å få komme inn til timen sin. Reagerer også på at man ikke får ta blodprøver så de er klare til timen. Man må også mase både 2 og 3 ganger på resept

Flink og god lege. Men!

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

God og flink lege. har hatt han i mange år. Desverre er det blitt slik at vente tiden er uhorvelig lang. Det var så ille at jeg måtte skifte lege til barna. Da vente tiden går over 2 timer. Og venterommet er like stort som en yttergang. Skal man dit må man nesten sette av hele formiddag eller ettermiddag. Mye tull med rekvisisjon til feks rønken/sykehus. Må purres utallige ganger. Han selv er utrolig imøtekommende og lytter og tar seg tid til pasientene. Desverre er ikke det godt nokk for meg. Så ny lege er funnet!