Legene på Kjøita DA

Kontakt

Telefonnummer38 09 83 0038 09 83 ...
Kjøita Park 17 4630 Kristiansand S
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(92)
92 vurderinger
Tilgjengelighet
(74)
74 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(72)
72 vurderinger
Service
(67)
67 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på Kjøita DA

Lite innsikt og tid.

Lege: Monica Transeth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fastlegekrisen viser sitt sanne ansikt.
Jeg tror ikke det er viljen eller lysten det står på, men det er vanskelig å møte pasientene på en god måte når man alltid har dårlig tid.
Føler seg som en byrde, og vi skynder oss for å komme oss fort ut igjen.

Legekontoret får stryk mtp ventetid i tlf og service hos legesekretærene. Jeg tror det er bra at dette legekontoret legges ned snart.

Overfladisk, avvisende, lavt kunnskapsnivå

Lege: Monica Transeth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter Angen som familielege i mange år og da han gikk av med pensjon, ble vi overført til Monica. Angen var helt unik og fantastisk. Jeg merket straks en negativ forskjell på første besøkene for meg og barna hos Monica .. men tenkte jeg kunne bli bedre kjent og få bedre pasient- lege forhold med henne etterhvert. Hun ble bare mer og mer overfladisk, avvisende og skyvet plagene/ problemene. Og det var nok på siste besøket etter at jeg hadde booket for min datter dobbel time på Helsenorge og ventet i noen dager og ventet i over 40 min til å komme inn. Min datter har slitet med 2 problemer lenge- den ene helt fra fødselen av og som eskalerte og den andre slitet hun med i over 1,5 år og vi ble bare sendt hjem etter legebesøk. Jeg ville bare at dattera skulle henvises videre og få riktig behandling. Monica startet møtet med å fortelle at jeg ikke kunne booke dobbel time da det ikke var lov fra kommunen til tross at det fikk jeg til via nettet. Hun fortsatt med at hun ikke hadde tid til oss nå da hun var på etterskudd og var sen for viktig møte. Vi var nesten sparket ut fra kontoret og så vidt fikk vi mulighet til å si hvorfor vi var der. Hun gjentatt bare at hun ikke hadde tid og aldri foreslå tidspunkt da hun ville ha tid for oss. Hun gjentok minst 3 ganger at jeg måtte klage til kommunen da kommunen ville forsto og gjøre noe med at hun ikke hadde tid for pasientene sine. Dette er helt sjokkerende måte å imøtekomme pasienter! Det virket at Monika ikke forstod at hun var på jobb for min datter som pasient og hun skulle gi hjelp og ikke forvente at jeg skulle jobbe for fastlegen og hjelpe. Så til slutt fikk jeg en regning for besøket i posten :-)
Det er klart at det er forskjell mellom mennesker og leger, men det er vanskelig til å fatte at jeg gikk fra den beste til den verste fastlege. Denne behandlingen Monica ga oss den dagen er kritikkverdt og elendig.
Jeg og barna byttet selvsagt fastlege da ingen av oss regner med å ha fastlege.
Når det gjelder legesenteret er det kun arrogante og uhøflige damer som virker plaget av at du hadde ringt. Derfor booket jeg time på nettet siste gang.
Hvis en trenger en fastlege bare for å ha den på en liste og det er aldri behov for besøk, anbefaler jeg Monica!

ikke fornøyd

Lege: Monica Transeth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er relativt lett å få time hos Monica, men har ikke vært fornøyd med henne som fastlege så langt. Har en kronisk sykdom. Synes ikke hun er så god til å lytte til det jeg faktisk sier, og har opplevd flere ganger at jeg må mase meg til en henvisning for CT/røngten. På grunn av tilstanden min er det nødvendig at dette blir gjort hvert år. Med Angen var dette aldri noe problem og jeg følte meg alltid godt ivaretatt hos han. Mitt inntrykk er at hun vet best selv. Dersom kommunikasjonen mellom Monica og meg hadde vært bedre, hadde situasjonen sikkert vært annerledes. Kommer til å bytte fastlege så fort det blir mulig.

Dårlig lege

Lege: Monica Transeth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Angen som fastlege i mange år og vært super fornøyd Men da han slutter måtte jeg flytte over til Monica Transeth.
Det var en veldig stor overgang. Første gangen jeg var der var hun mest opptatt av å fortelle om alt hun kunne og at hun hadde jobbet på laboratorium og kunne alt om blodprøver osv. Hun satt for det meste på PCen og hørte ikke etter hva jeg sa.
Jeg har vært der 3 ganger nå. Har fortsatt ikke fått svar på blodprøvene jeg tok første gangen. Hun satt å lette etter de på PCen mens jeg var der. Det var 3 gangen jeg var der. Altså helt bortkastet time. Kommer aldri til å gå til denne legen flere ganger.

HAN ER EN AV DE BESTE FASLEGENE SOM FINS

Lege: Per Kristian Angen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er våres familie fastlege de siste 17 år. Han lytter og tar på alvor alle henvendelser og behandler profesjonellt. Veldig dyktig og overraskende kunskaprik lege som er tilgjengelig altid.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.