Thor Ivar Greibrokk
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Savner Thor Ivar mye.. han var min beste lege noen gang og håper jeg kommer inn igjen hos han.. en virkelig seriøs og trygg lege
Greibrokk har jeg hatt som lege i mange år. Han er empatisk, blir sett, kunnskapsrik, tar meg på alvor og lyttende og forklarer godt. Jeg blir fulgt godt opp når det er behov.
Jeg føler meg trygg og meget glad for å ha Greibrokk som lege.
Veldig fornøyd, han lytter og tar tak i problemene mine. Jeg føler meg trygt ivaretatt. Alltid blid.
All ros,
Vi har hatt med Greibrokk og gjøre i et flere års sykdoms tilfelle, og det har hele tiden vært en fornøyelse.
Meget hyggelig og lett doktor å ha med å gjøre.
Han er hardt-arbeidende og kommer alltid i lett jogge-tempo for å hente deg på venterommet.
De få minuttene en har til rådighet under en legetime forvalter han svært konstruktivt vær gang, uten at det går på bekostning av å være imøtekommende og lyttende.
Han har mange års erfaring, og jeg har inntrykk av at han oppriktig motiveres av å kunne bruke erfaringen sin til å hjelpe andre mennesker med smått å stort.
Etter mer enn 30 år, med ganske gjennomsnittlig hyppighet på legebesøkene mine, så har jeg faktisk ikke en eneste dårlig erfaring.
Nå har selve legesenteret modernisert seg også, og de tilbyr videokonsultasjoner. Noe som er helt genialt for mange av de "vanlige" henvendelsene til legen sin.