Shirin Ghanavatian

Vital Legekontor
Kvinne, 34 år

Autorisert

2013

Ledige plasser

17 av 1800

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Vital Legekontor
Grønlandsleiret 31 0190 Oslo
Vis kart
Shirin Ghanavatian er en av 533 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
31 vurderinger
Tilgjengelighet
25 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
25 vurderinger
Service
22 vurderinger

Siste vurderinger av Shirin Ghanavatian

Frekk resepsjonist

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Med sånne folk i resepsjonen føler man seg uønsket. Og hva skjer med telefontid fra 10-15?
Jeg bytter fastlege så fort som mulig.

Manglende oppfølging, dårlig legesekretær

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Shirin for et par, tre år siden, rett før første vikar tok over. Jeg oppfattet henne som vennlig og interessert, det samme med begge vikarene jeg har vært hos. Dessverre er helhetsinntrykket av legesenteret helt forferdelig. De har glemt henvisningen min, og etter jeg purret har det heller ikke skjedd noe.

Lokalet er lite innbydende og prøvene jeg har tatt har vært i rommet som fungerer som resepsjon, kontor og lunsjrom. Jeg husker også jeg stusset første gangen jeg var der, da det kun er et venterom uten noen måte å komme i kontakt med noen på. Ikke at det i seg selv er dårlig, men når man legger alle tingene sammen, gir det et dårlig inntrykk. Legesekretæren er sur og utålmodig, og virker som han helst ville vært foruten pasientene. Jeg har fått feilsendt en faktura for en time jeg ikke hadde, og jeg tror det er noe galt med oppringningsfunksjonen. Dette gjør det noen ganger umulig å komme gjennom på telefon.

Jeg har nå satt meg på venteliste hos en annen lege. Dette er synd, da jeg i utgangspunktet var veldig fornøyd med Shirin.

Shirin: topp. Resten: ræva.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk bare gått til Shirin 1 gang før hun ble borte. Kommer hun noen tilbake? Vet ikke. Har jeg lyst til å spørre vikaren med 3-dagerskjegg, joggebukser og Crocs om det jeg lurer på? Nei. Dustete timebestillingssystem i PasientSky, får svar på henvendelser etter flere måneder.
Kom tilbake, Shirin!

Hvorfor har ikke sekretæren blitt byttet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skjønner virkelig ikke at Vital legekontor ikke har byttet ut resepsjonisten? Når jobben er å være stemmen utad og gi god service. Alltid problemer med PasientSky timebestilling og å få time den dagen som ønskes. Ringer ikke opp, er kort og kald på telefonen. Dessverre har Shirin blitt helt borte og har nå vikar nr 2- som er veldig hyggelig og tar meg på alvor, det at man ikke får beskjed at legen blir borte eller hvor lenge en vikar blir er problematisk for meg, som virkelig trenger riktig oppfølging. Lokalet er skittent og bryr meg veldig over det hver gang jeg er der.

Vennlig og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hat Shirin som fastlege siden 2014 og jeg har aldri vært noe annet enn fornøyd med henne. Hun har alltid vært vennlig og lyttet til meg. Om noe har vært uklart stiller hun spørsmål for å få et klart bilde over min situajson. Hun er også svært flink på å forklare hvordan eventuelle medisiner fungerer og hvorfor hun mener disse vil hjelpe meg.

Den ene gangen jeg var akutt syk fikk jeg time dagen etter. Andre ganger har jeg alltid fått time innen 3-5 dager, noe jeg syns er mer enn akseptabelt. Kontoret har dessuten muligheter for å bestille time elektronisk så man slipper å vente i telefonen. Her opplever jeg å få rask tilbakemelding på bekreftet time.

Det var noe ventetid til timen uansett når på dagen jeg har hatt time, men det har ikke vært mer enn 10-15 minutter å vente.

Jeg byttet kun bort fra henne da jeg flyttet ut av fylket.