Olav Torkil Heie

Drøbak legesenter
Mann, 52 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2000)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

238 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Drøbak legesenter Telefonnummer64 90 51 1064 90 51 ...
Dyrløkkeveien 15 1448 Drøbak
Vis kart
Olav Torkil Heie er en av 13 fastleger i Frogn

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(16)
16 vurderinger

Siste vurderinger av Olav Torkil Heie

Trygg, tilstede, lyttende og flink fastlege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Olav har vært fastlegen min hele livet og jeg er så fornøyd. Generelt er det bare gode opplevelser med hele legekontoret. Rask respons på telefon eller henvendelser på nettjenestene. Man blir møtt med tålmodighet og et smil, som kan gjøre et legebesøk bedre. Helsesekretærene er hyggelige og ryddige, og jeg opplever hele kommunikasjonen på Drøbak legesenter som bra. Helt fra man blir møtt i telefonen blir man tatt på alvor og man får time så snart det er nødvendig.
Hver gang jeg kommer inn til Olav blir jeg møtt med forståelse og problemer blir alltid tatt på alvor og undersøkt nøye. Henvisninger til det som måtte trenges, dersom det er behov for det. Han er også utrolig god på å forklare på en slik måte at man forstår mer av det selv også. Her får jeg aldri inntrykk av at han ikke har tid til pasienten, og man går ut derfra med en god og trygg følelse av å bli godt ivaretatt! Flott sted, heldige pasienter. Kommer ikke til å bytte fastlege.

Fantastisk lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Olav som fastlege siden tidlig 2000-tallet. Han er forståelsesfull, hjelpsom, empatisk og ikke minst ekstremt dyktig.

Han lager en veldig trygg atmosfære. Under undersøkelsene kan han mette en nysgjerrig hjerne ved å svare på spørsmål om diverse legerelaterte ting, som ikke nødvendigvis er relatert til legetimen din.

Om man du får plass på listen hans, må du aldri gi slipp på plassen.

Min fastlege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flott lege, tar godt vare på meg, får alltid den hjelpen jeg trenger. Fem stjerner.får også full oppfølging , er det noe han lurer på, så sender han meg videre. Til og ta bilder osv.

Gode brukeropplevelser

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Heie er en hyggelig lege som jeg opplever det er lett å kommunisere med. Heie følger tett opp og gir rask tilbakemelding på prøver eller andre resultater. Mest av alt er han «tilstede, lytter og bistår til dialog om mestring av helseplager og selve livet. Tilgjengelig utstyr medfører rask undersøkelse og raskt svar.
«Forværelset» organiserer timer, prøvetaking og undersøkelser på en utmerket måte.

En super lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Olav Heie er alt man ønsker seg hos sin fastlege. Han er kunnskapsrik og rolig, lyttende og genuint interessert i pasientens synspunkter. Han tar ens helsebekymringer seriøst, også når det viser seg at symptomer for eks skyldes stress og ikke at man har fått kreft 🙂. Legesekretærene hans er også veldig positive. Så selv om Heie ofte er forsinket, tar de ansvar for at man får hjelp etterhvert. Og jeg vet forsinkelser skyldes at han gir andre den samme gode hjelpen man får selv. Jeg har bare gode erfaringer med ham.

Vis flere...