Liv Strømme

Allmennlegeklinikken Kvinne, 63 år

Om

Autorisert1986
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Allmennlegeklinikken

Albums gate 9 3016 Drammen
Liv Strømme er en av 58 fastleger i Drammen

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
3.5
16 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
3.5
14 vurderinger
Service
4.5
13 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Liv Strømme

Burde ta seg sammen

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
5.0

Jeg hadde Strømme som lege et par år, og har endelig byttet. Som tjueåring følte jeg at jeg ble behandlet som et barn, ble til og med sammenlignet med ett på et tidspunkt fordi jeg fikk brekkrefleks av prøve i halsen etter 1 forsøk. Følte aldri at jeg ble hørt, hun avbrøt meg med "vi har dårlig tid" hele tiden og hadde ingen interesse for å høre hva problemene mine var. Hun tvilte på at min forrige lege har satt riktige diagnoser og det virket som hun mente jeg løy. Hun har alltid hatt en nedlatende tone og virket som hun mente hun selv var allvitende. Når jeg kom med forslag til hva jeg trodde det det kunne være, kom hun alltid med en hånlatter som gjorde at jeg gruet meg masse til å komme til henne neste gang. Da min mor ble med meg av ren frustrasjon av å ikke bli tatt seriøst, forandret hun personlighet med en gang. Prøvde seg på dumme vitser om ting hun har sagt til meg før og virket stresset over å ha min mor i rommet. Å ha med meg mamma på en legesjekk som tjueåring burde være helt unødvendig. Ved siste besøk hos denne klinikken fikk jeg en vikar som tok de problemene jeg har prøvd å ta opp med Strømme i flere år seriøst, og henviste meg videre. Servicen jeg fikk av han var en helt annen klasse enn Strømme noen gang har vist.

Anbefaler virkelig ikke denne legen. Hun kan kanskje faget sitt, men det har jeg ikke sett noe av. Fullstendig mangel på empati.
Skjerp deg, Strømme. Eller finn noe annet å gjøre.

Strålende lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

En lege man kan stole på. Jeg har hatt 2 hjerneblødning for 2 år siden. Hun har fulgt meg opp I tykkt og tynnt. Det er en lege du kan stole på . Jeg har ingen å utsette på den hun gjør for meg.
Takk Liv Strømme

Dr. Liv Strømme

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
5.0

Jeg opplevde at Dr. Strømme tok seg for liten tid til å lytte til meg, og at hun ofte hadde en noe nedlatende tone. I tillegg opplevde jeg ofte svært lange ventetider. Selve legekontoret er veldig fint, og annet personale er veldig imøtekommende. I senere tid har jeg fått mye bedre og grundig oppfølging av en annen fastlege.

Kan kunsten

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Setter pris Liv Strømme fordi hun kan kunsten å lytte til mine erfaringer, bekymringer og refleksjoner om hva som kan gi bedring, og samtidig ha gode forslag til videre plan. Siden jeg sitter med en del kompetanse, så er denne balansekunsten viktig og tillitvekkende. Helsesekretærene Anne Cathrine og Ragnhild er også alltid profesjonelle og imøtekommende.

Liv er en lege jeg ikke har vært fornøyd med

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Liv har vært min fastlege gjennom hele barndommen og nå i voksen alder og jeg må si at både som barn og voksen har jeg aldri følt at jeg har fått den type behandling jeg ønsker når jeg går til min fastlege. Som barn hadde jeg masse plager med sykdom og det eneste Liv har kunne hjulpet med alle disse tilfellene er den jobben assistenten gjør ved å ta en blodprøve. Deretter har det alltid vært henvendelse videre til spesialister. Jeg har vært nødt til å bruke andre fastleger og spesialister etter en time hos Liv fordi hun bare ikke har klart og funnet ut av det som virkelig har plaget meg da jeg har opplevd at andre fastleger har klart og se sykdommen i et større bildet, og funnet ut hva som har vært galt og kurert meg slik at jeg har blitt frisk igjen. Dette er noe jeg aldri har fått erfare hos liv. Selvom en lege først og fremst skal kunne hjelpe deg med sykdoms plager, har jeg heller aldri funnet Liv særlig sympatisk eller imøtekommende, og som barn gjorde dette meg både frustrert og trist. Etter og ha brukt andre leger i mange år og kun godt til Liv i nødstilfeller skal jeg endelig ta skrittet til å bytte fastlege.