Michael John Golding

Brannstasjonen Legesenter
Mann, 64 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1989)

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Michael John Golding er en av 20 fastleger i Grimstad

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(21)
21 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(18)
18 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Michael John Golding

Arrogant og motvillig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Forstår ikke hvorfor denne siden ikke tar inn en ærlig vurdering av Michael Golding? Jeg har selv arbeidet i helsesektoren i mange år, og mener å ha forutsetninger for å vurdere en leges faglige dyktighet og empati med sine pasientene. Det er mulig at han er en dyktig lege, men hvordan kan man vurdere dette når han er fullstendig uinteressert i å kommunisere med sine pasienter. For min del kan det virke som han mistrives i sin arbeidssituasjon. Ta nå dette inn, slik at nykommere i Grimstad er advart mot å bruke ham!

En kjempedyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han tar alltid meg og min familie på alvor. Kjempedyktig som lege, etter mange år har jeg alltid opplevd riktige diagnoser/konklusjoner hos ham. Sender oss videre til spesialister når det trenges. En mann av få ord, men han lytter og gir sin vurdering slik at det er forståelig for meg å skjønne situasjonen. Sitter inne med enormt mye kunnskap om sykdommer. Føler meg alltid trygg og velkommen hos ham.

Godt mulig en dyktig lege, men passet ikke for vår familie

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min erfaring er at Golding dessverre ikke lytter i den grad jeg mener en lege bør.
Jeg synes han er passiv i tilnærmingen til pasienten. Det er godt mulig han er en dyktig lege, men vi valgte selv å bytte til en kvinnelig lege og det har fungert veldig godt for vår famile.

Tar ikke pasientenes bekymring på alvo

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Du må nesten være død eller at han kan se det direkte på prøver, for at han skal akseptere at du faktis er syk. Da først kan det være at han gir behandling eller sender deg videre til spesialist.

En lege som dessverre ikke "ser" pasienten(meg...)

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min erfaring er at han ikke lytter og tar til etterretning det jeg prøver å formidle, han verken "ser" meg el hører hva jeg sier dessverre. Faglig dyktig ift somatikk er nok selv om han heller ikke her hører mine erfaringer ift kroniske el tilbakevendende sykdommer som da dessverre kan føre til at fordi han pleier å behandle på en måte ved en sykdom, også gjør samme vurdering ift meg selv om jeg sitter på årevis av erfaring om hva som fungerer på MEG selv om det kanskje ikke er den måten de fleste har behov for. Dette er synd for somatisk sitter han på masse kunnskap,mer enn mange andre vil jeg påstå, men så lenge han ikke er lydhør for noe av de erfaringene jeg sitter med ift meg selv i det hele tatt så hjelper ikke denne fagkunnskapen i mitt tilfelle....
Men i og med han har kunnskap i massevis så er han sikkert en flink lege for andre men dessverre ikke meg først og fremst fordi jeg føler han ikke ser på helheten av alle mine lidelser og ikke mine tidligere erfaringer og dermed så gjør han i MITT tilfelle bare vondt verre(spes ift mine medisiner ift psykiske lidelser...) DESSVERRE for hyggelig og dyktig faglig ER han men han "ser" ikke meg i alle fall...