Shiva Amiri

Sandnes klinikken
Kvinne, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1060
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sandnes klinikken
Solaveien 95 4316 Sandnes
Vis kart
Shiva Amiri er en av 64 fastleger i Sandnes

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(26)
26 vurderinger
Tilgjengelighet
(20)
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(21)
21 vurderinger
Service
(21)
21 vurderinger

Siste vurderinger av Shiva Amiri

omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Shiva er veldig god person, selv om det er ikke alt hun vet, prøver hun å hjelpe uansett. Jeg hadde opplevd ofte at hun hadde det travelt men fikk alltid hjelpen jeg ønsket. Hun er flink med barn også, har fulgt sønnen min i sjelden sykdom. anbefales på det sterkeste!

Very bad experience

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

The doctor is very unfriendly and irresponsible.. I was pregnant and they took my blood for 12 weeks blood test, but doctor has forgotten to send the request to the hospital.. I was waiting for the results, and when I asked about it next week, they took my blood again due to the doctors mistake.. And the waiting time with this doctor is too long for the most of the time.. Once I had to wait 1 & half hours until she calls my name.. Also I always had to remind her, what to do every week I visited during my pregnancy.. I won`t recommend this doctor to any body..

Also, the Sandnes medical center it-self is very bad.. Phone operating hours are very limited.. They don`t answer the phone most of the time, sometimes have to hold onto the call for almost 30 minutes.. Online, appointment system also not user friendly..

Flink og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Eg fekk god kontakt med Shiva Amiri, ho er en god lege Siden eg er 70+ og aldri har hatt sertifikat så tenkte eg at d kunne bli langt å gå ca 1 time på glatt føre, el å ta 6bussen til sentrum og så 2bussen Derfor fant eg ny lege i sentrum Hvis Sandnesklinikken var i sentrum ville eg fortsatt hos Shiva Amiri Meget godt fornøyd med henne, sykepleierne og resepsjonen

Fikk aldri truffet denne legen, legekontoret er totalt utilgjengelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sandnes klinikken (merk orddelingsfeilen i navnet deres) er det mest elendige legekontoret jeg noensinne har opplevd. Jeg ønsket å bestille time hos min fastlege, Amiri, men det var umulig å logge inn i timereservasjonssystemet til dette legekontoret. Etter at jeg hadde brukt sikkert en halv time på å forsøke å logge inn, kom det opp en melding om at jeg som ny pasient sannsynligvis ikke er registrert i systemet deres og må si ifra om dette "neste gang jeg er hos legen". Men for å komme til legen må man jo først ha en timereservasjon! Jeg forsøkte derfor å ringe Sandnes klinikken for å bestille time, men dette viste seg å være håpløst. For det første er telefontidene deres meget begrenset, så først fikk jeg bare en telefonsvarer som ba meg ringe senere. Når jeg endelig fikk ringt til rett tid, var det ingen som tok telefonen. Det ringte og ringte i den andre enden, sikkert i bortimot 20 minutter, men jeg fikk ikke noe svar. Dette er så uakseptabelt av et legekontor, at jeg logget meg på fastlegesystemet og byttet fastlege umiddelbart. Grøsser ved tanken på hvordan det hadde blitt å ha fastlege ved dette legekontoret dersom jeg virkelig hadde fått en akutt sykdom og trengte å se legen samme dag. Aldri mer Sandnes klinikken, og anbefaler alle å holde seg langt unna, for en slik total mangel på interesse for å gjøre jobben sin fra de ansattes side unner jeg aldri en pasient å oppleve.

Følger ikke opp.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen er ikke til å anbefale. Følger ikke opp som hun skal. Jeg ventet på svar på undersøkelser, men fikk aldri noe beskjed. Valgte derfor selv å ringe på eget initiativ, og fikk da vite av en vikar-lege at jeg måtte få en hastetime, og ha samtale pga dette svaret om at jeg hadde fått en høyrisiko infeksjon, som videre kan føre til kreft. Dette svekket min tillit til henne og menneskeheten generelt. Det er skammelig at en lege ikke følger sine pasienter opp.