Liv Løland

Sentrum Legesenter Sandnes
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1985)

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Liv Løland er en av 64 fastleger i Sandnes

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(28)
28 vurderinger
Tilgjengelighet
(23)
23 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(22)
22 vurderinger
Service
(17)
17 vurderinger

Siste vurderinger av Liv Løland

Skrekken

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lytter ikkje, vanskelig å snakka med.
Tok 6 mnd. å få henvisning til ny spesialist etter flytting. Trass to vurderinger frå to uavhengige spesialseter som gjekk god for «problemet.»
Føler ikkje eg blir trudd.
Står på venteliste til ein annan doktor. Må det bli ledig fort...

Positivt overrasket!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har byttet fastlege da jeg flyttet til Sandnes, og må si at jeg ble litt skeptisk når jeg fikk se alle kommentarer her, men kan ikke klage på noe som helst. Fikk time kl. 8.20 og gikk inn kl. 8.25, helt innenfor synes jeg. Liv var hyggelig og faglig dyktig.

Avvisende og lite lydhør

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Liv da jeg gikk gravid med min midterste, som nå er snart 4. På disse 4 1/2 årene har jeg vært innom dørene hos Liv mange ganger. Gjennom 2 svangerskap, og med 3 barn som har hatt behov for behandling.
Jeg ønsker å prøve å komme med konstruktive tilbakemeldinger, men kjenner det er vanskelig. Det siste året har jeg spurt om å få gå til turnuslegen hver gang jeg har hatt behov for å dra til legen, for å slippe Liv. Hun er sikkert veldig god på medisin, men evne til å se menneske, være forståelsesfull, og lytte, var for meg, nesten ikke eksisterende. Jeg har full forståelse for at en fastlege har en travel arbeidsdag, med mange pasienter, og mye press, men det bør da kunne gå ann å møte pasienter med respekt.
Nå har jeg endelig fått ny fastlege, og er overlykkelig for det!

Dyktig og kunnskapsrik lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsene av Liv Løland. For meg har hun alltid vært lyttende,forklarende og løsningsorientert. Jeg har legeskrekk, men går alltid ut fra kontoret hennes med en trygghet om at jeg får den beste hjelpen.

Dårlig opplevelse med denne legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk akutt-time hos henne fordi min fastlege ikke var på kontoret. Først var hun 40-45 min. forsinket. Hun fortalte hvor mye hun hadde å gjøre av ulike årsaker. Lite lyttende. Oppleves belærende og kritisk til det jeg tar opp. Bagatelliserer mine symptomer og følelser, snakker i munnen på meg og er veldig opptatt av at jeg må trene mer. Å være gravid, hormonell og veldig sliten og bli møtt av en slik lege er noe av det verste jeg har vært med på! Begynte å gråte av måten hun behandlet meg på. Ikke kunne hun ta i mot kritikk heller.. Opplever meg ydmyket og til bry for henne under hele konsultasjonen. Veldig glad for at hun ikke er min fastlege!

Ellers veldig fornøyd med sentrum legesenter, fine lokaler, stort sett god service hos sekretærene og liten ventetid (utenom denne opplevelsen)