Frikk Egil Nilssen

Bleiker Legekontor
Mann, 71 år

Godkjenning

Autorisasjon (1982)

Ledige plasser

69 av 1300

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Frikk Egil Nilssen er en av 84 fastleger i Asker

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(18)
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(18)
18 vurderinger
Service
(19)
19 vurderinger

Siste vurderinger av Frikk Egil Nilssen

Meget dyktig og tar seg alltid god tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lett å få time. Han tar seg alltid god tid og du føler deg alltid vel tatt i vare på. Som bruker av hans tjenester føler jeg at jeg alltid er i trygge hender.

Null empatii. Anbefales ikke!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har flyttet meg, så byttet jeg fastlegen til Frikk Nilssen. Har vært sykemeldt om en måned hos forrige legen pga problemer meg ryggen, jeg klarer ikke å bevege meg eller å holde i en posisjon i mer en 5-10min derfor kunne jeg ikke møte ham i legekontoret hans. Jeg har ringt ham og forklart situasjonen så sa han at det er mitt problem og la på telefon!!! Jeg aldri ble behandlet på sone måten. Han skulle snake med meg og forklare andre alternativer ikke la på telefonen. Legen skulle ha empatii. Han har det ikke synes jeg.
Anbefales ikke.

Dyktig og rask

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Får raskt time og da jeg fikk alvorlig kreftsykdom, og det var nødvendig med rask og riktig respons hos legen, ble jeg raskt henvist til sykehus og vellykket operert.

Vanskelig og sur

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han bruker alltid fornavnet ditt når han henter deg inn, men der stopper det stort sett opp.

Han setter seg ikke inn i historikken din. Selv om jeg hadde gått hos han i mange år, husket han ikke hva han har gjort fra gang til gang; han hadde altså ikke sett på dataen hva han gjorde sist eller hvilke medisiner han hadde foreskrevet til deg.

Jeg opplevde han som sur, gretten, vanskelig å ha med å gjøre. og at han ikke ville lytte til meg som pasient. Det virket som han kom opp med hurtige, lettvinte løsninger som gagnet han, ikke meg som pasient. Det var om å gjøre å få deg fortest mulig ut av kontoret mange ganger, bare for å få inn neste pasient.

Selv om det åpenbart var grunnlag for henvisninger videre måtte jeg gang på gang krangle med han for å bli henvist. Han glemte så å sende henvisningen, eller utsatte i dagevis og ukevis med å sende de. Han skrev ikke henvisingen mens jeg var der, men på slutten av arbeidsdagen eller senere i uken, en gang tok det tilogmed flere uker uten at han hadde sendt den.

Jeg følte meg missforstått og at han var meget mistenksom. Han tok meg ikke alvorlig, ville ikke lytte til meg og så ikke meg som pasient. Jeg renner ikke ned dørene hos legene, men han virket irritert hver gang jeg kom (3-6 ganger i året).

Det var ingen oppfølging selv hvor det hadde vært naturlig.

Klinikken lå i 3. etasje uten heis, og er således vanskelig å komme til.

Det er en grunn til at jeg byttet lege, for å si det sånn.

Stresset og lite behjelpelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Frikk Nilssen virker ikke som han er ute etter å hjelpe meg. Jeg har hatt og har psykiske problemer og han virker dermed irritert når jeg kommer, og veldig mistenksom. Det var vært en trist affære å gå til Frikk Nilssen, da jeg ikke får hjelp der jeg trenger, og han tørr ikke gjøre noen nye forordninger.

Vis flere...