Jon Terje Larsen

Fenring legesenter
Mann, 65 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1981

Ledige plasser

30 av 1540

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Fenring legesenter Telefonnummer56 15 83 1056 15 83 ...
Kleppevegen 17 5300 Kleppestø
Vis kart
Jon Terje Larsen er en av 26 fastleger i Askøy

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(6)
6 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(7)
7 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Jon Terje Larsen

Flink Fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Larsen i mange år nå over 18 år :) han er veldig flink både som lege og som lytter. Hele familien går til ham både de store og de små. Veldig fornøyd med ham som fastlege. En snill vesen og en flink fastlege :)

Helt uegnet som lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha vært på 2-års kontroll med min datter til denne legen er jeg helt sjokkert over at han i det hele tatt er ansatt på et ellers velfungerende legesenter.

Legen var ikke til stede da vi kom til timen. Etter en tid kom det en annen lege og sa at vi kunne gå inn til Larsen, da han hadde gått å satt seg og begynt å jobbe uten å kalle oss inn. Han satt med ryggen til ved PCen og hilste verken på meg eller min datter. Han prøvde etterhvert å undersøke min datter men hun opplevde han som skremmende og fremmed. Han gjorde ingenting for å skape tillit med hverken henne eller meg. Da hun begynte å gråte etter han hadde forsøkt å holde armene hennes for å lyse henne i øynene sa han brått; - Hadet. -Hadet? sa jeg overrasket. Til svar fikk jeg; -Ja her er det jo ikke mer å hente.

Jeg har aldri i mitt liv gått gråtende fra en rutinekontoll på helsestasjonen. Det gjorde jeg denne dagen.

En god lytter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er barnelege til mine 2 små og jeg synes han alltid har lyttet når det er noe som har bekymret meg og fått gode svar. En mann av få ord, men det betyr ingenting når han har et behagelig vesen og kan det han driver med!

Veldig dyktig og tar meg seriøst.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg syntes Dr. Larsen er en veldig flink lege. Han spør, lar meg fortelle, vurderer, sier sin mening, begrunner og kommer med gode løsninger. Jeg blir tatt på alvor og har fått tatt blodprøver, EKG, fått hennvisninger ol. Tidligere leger har nærmest ledd meg opp i ansiktet og bare spøket bort problemene mine..

Dette er en godt voksen mann, og jeg vil nok tro at han passer best for voksne pasienter, eller hvert fall pasienter som kan forklare seg selv, og begrunne hvilken hjelp de ønsker. Han er ikke av den lettvindte typen som bare skriver ut resepter uten å spørre, vurdere og komme med alternative løsninger før man går på medisin. Jeg måtte ta blodprøver før jeg fikk allergimedisin selvom jeg hadde tatt det hos min forrige fastlege for et par år siden. Jeg ser på det som en bra ting at han vil være sikker før han setter meg på medisin.

Jeg er hvert fall veldig fornøyd med Jon Terje, som fastlege!

*
Det er dog ikke noe lett å komme igjennom på telefonen. Ventet opp til 30 min for å snakke med en i resepsjonen, og det er for dårlig.. Fint legesenter, bra beliggenhet, hyggelige og fagdyktige folk.

Flink!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Får jobben gjort og uten noe dilldall. Han er VELDIG flink med barn, snakker og tuller. Litt mer alvorlig med voksne slik jeg liker det, for jeg går til legen for å løse medisinske problemer ikke snakke om været.