Hans Petter Lie

Engen Legesenter DA
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1983

Ledige plasser

144 av 1750

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Engen Legesenter DA Telefonnummer55 30 49 5055 30 49 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Nygårdsgaten 4 5015 Bergen
Vis kart
Hans Petter Lie er en av 239 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(34)
34 vurderinger
Tilgjengelighet
(33)
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(33)
33 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Hans Petter Lie

Begynte bra

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fremstod som faglig dyktig selv om evnen til å kommunisere med annet enn datamaskinen forran seg kunne vært noe å jobbe med.

Ser andre skriver de opplever han som knapp, men velger å sjå på det som en positiv ting at han prøver å holde oppsatt tid - selv om han kanskje burde vært flinkere å selv sette av mer tid, og formidle til pasienter at de bør be om mer tid når timer settes opp.

Følte imidlertid eg måtte bytte lege etterhvert som det å endre en dosering ble undersøkelser og å forklare alt fra begnnelsen av, selv om han regelmessig hadde gjort samme undersøkelser over lengre tid.

Profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Lie har gode fagkunnskaper, han lytter bra, stiller deg masse spørsmål og prøver å finne årsak av sykdom. Jeg er veldig fornøyd.

Har ikke tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Man føler man må skynde seg når man besøker denne legen, jeg har brukt han flere ganger fordi jeg ikke har hatt noe langvarig sykdom, stort sett vert innom for å få lege erklæring. Jeg har alltid fått dette, går ikke til legen for morro skyld. Derimot har jeg alltid tenkt at får jeg en sykdom som trenger oppmerksomhet utover sykemelding bytter jeg lege.
I tillegg bør man ikke bruke Engen legesenter om man kommer med egen bil, da er det enklere å benytte legesenter utenfor bykjernen, får de som bor i området er det en annen sak. Lie vil helst ikke at du bruker for mye tid på kontoret hans så det lukter business lang vei, jeg oppdaget nylig at han er daglig leder for senteret, får håpe de andre legene bruker bedre tid på sine pasienter.
Det er også vanskelig å håndtere uriktige fakturaer med legesenteret, de bruker ett aggresiv "inkassofirma" som hendviser til legesenteret istedet for å behandle feilfaktureringen. Setter ikke foten innom der flere ganger...

Sikkert kunnskapsrik, men dårlig på pasientbehandling.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er mest opptatt av hva han får tid til å skrive på pc' en. Unngår øyekontakt. Om jeg etter en konsultasjon hadde snudd og gått inn igjen på kontoret hans, tror jeg ikke han hadde kjent meg igjen.

Effektiv, kanskje litt for effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Først og fremst: Selv har jeg ingen medisinsk skolering, men Hans Petter fremstår som faglig stødig. Han er restriktiv mtp. å skrive ut legemidler til annen bruk enn det de er laget for, og han skriver ikke ut antibiotika uten videre. Så vidt jeg vet har han aldri bommet på noen diagnose på tross av at han lirer dem av seg nesten før du er ferdig med å ramse opp symptomene. Han er effektiv, men noen ganger opplever jeg at det kanskje går litt for fort. Han er ikke en utadvendt type som gir deg følelsen av at han bryr seg om akkurat deg og ditt. Litt for ofte føles det som om jeg forstyrrer ham fra å drive med langt mer viktig arbeid enn å høre på meg - og enda mer viktig enn å opplyse om medisinering eller annet jeg bør (/ikke bør) gjøre i forbindelse med behandlingen etter legebesøket.