Rolf Reitan

Danmarksplass Legesenter
Mann, 66 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Almenpraktiker Dnlf

Godkjenning

Autorisasjon (1983)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Rolf Reitan er en av 244 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(12)
12 vurderinger

Siste vurderinger av Rolf Reitan

Trygg lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Reitan er en meget hyggelig, høflig og kunnskapsrik lege. Han er positiv og han bruker gjerne litt humor. Dette skaper gode relasjoner. Han tar seg tid til deg, av og til så mye at det kan bli litt venting på venterommet, men bedre det enn en lege som vil skynde seg med å få deg ut. Han er faglig sterk, er fornuftig og lytter til pasienten. Det eneste som er å påpeke er det av og til virker som det sitter litt langt inne å videreformidle til spesialisthelsetjenesten eller gi ut medisiner.

Klok og engasjert lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har bare fine ting å si om Reitan som fastlege. Han tar både små og store problemstillinger på alvor og lytter med nysgjerrighet, engasjement og øyekontakt. Alle konsultasjoner har vært preget av interesse og respekt. I tillegg til å være usedvanlig god til å lytte, er han trygg og tydelig når han formidler sine faglige vurderinger. Dette gjelder også når disse ikke sammenfaller med pasientens egne tanker. I tillegg bruker han humor på en klok og relasjonsbyggende måte.

En som bryr seg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig hyggelig lege som lytter til deg. Han har svart raskt på e-konsultasjoner, og har alltid vært tilgjengelig når jeg har trengt det. Faglig dyktig.

Hva kan bli bedre? Tja, jeg setter pris på faglig engasjement, og liker å høre lange forklaringer og detaljer i det faglige. For meg er det spennende, men kanskje spørre pasienten før man prater utover emne, så er man sikker?

Bra!!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hatt Reitan som fastlege i mange år nå og har blitt godt forstått under timene helt fra starten. Får kjapt svar på prøver og ikke minst streng/tilbakeholden på reseptvarer på en positiv måte. Stiller krav til deg som pasient underveis i behandlingsløpet. Fått god oppfølging ifbm langt sykdomsforløp. Føler meg trygg som pasient hos ham. Legekontoret har flere andre gode leger så selv i ferieavvikling så fungerer det fint å få en av de andre om man trenger time da.

Dårlig oppfølging

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hører ikke skikkelig etter på det man sier, men er mer opptatt av å vise hva han kan ved å prate i munnen på pasienten, så mye tid går bort på dette. Pasienter som har hatt sykdommer et helt liv trenger ikke høre det grunnleggende igjen og igjen, de kan dette for de lever opp i det. Dette er ikke effektiv tidsbruk. Man bruker fort 15 min på en time som burde tatt 5 minutter når andre pasienter venter på å komme til. Har også ved flere anledninger opplevd at denne legen ikke sender inn henvisninger til sykehus, både for meg og barna når de er syke, selv om det eneste vi kom for var den henvisningen. Når vi oppdager glippen skylder han alltid på datasystemet og sender en laber unnskyldning på sms. Stoler ikke på denne legen. Han er smilende og positiv, men det er også alt det positive jeg kan si om han.