Amal Rosenborg

Berg Legekontor DA
Kvinne, 48 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2004

Ledige plasser

0 av 1150
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Berg Legekontor DA
Pastor Fangens vei 26 0877 Oslo
Tlf: 22 58 19 85 Vis kart
Amal Rosenborg er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
17 vurderinger
Tilgjengelighet
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
11 vurderinger
Service
11 vurderinger

Siste vurderinger av Amal Rosenborg

Styr unna denne legen, arrogant og nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter lengre tids sykdom tok jeg kontakt med Amal Rosenborg for utredning av mine muskel og skjelettplager, slik at jeg endelig kan komme ut i jobb igjen. Hun følger meg dessverre ikke opp, og har liten vilje og evne til å bruke det norske språket skriftlig på en
selvstendig måte ovenfor spesialisthelsetjenesten og nav. Hun er særdeles påståelig og arrogant, lytter ikke og tar litt for raske konklusjoner. Siden jeg har flere onter, må jeg betale legetime for hver plage. Av b.l.a ryggartritt, artrose, muskelsvakhet, slimposebetennelser og inneklemmingssyndromer m.m , av dette får jeg fysioterapi for der jeg har "aller mest" vondt, nemmelig knær, resten er jeg nødt til å gå med ubehandlet og lide i stillhet, selv om plagene er dokumentert. Har måtte betale for dyre privatleger, og levere epikriser fra andre behandlere og legevakt for å føre "bevis". Jeg kvier meg til hver legetime, som resulterer i endeløs fortvilelse, sorg, smerter og gråt for ikke nå frem til henne med mine plager. Jeg går hjem, med uforrettet sak og tom lommebok. Står nå på venteliste til en ny lege.

Dyktig, engasjert, blid og omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Amal Rosenborg er en fantastisk lege! Hun er dyktig og kunnskapsrik, blid, hyggelig og imøtekommende, engasjert og omsorgsfull. Hun ser pasienten og følger godt opp. Hun er den beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har vært fornøyd med mine tidligere leger også.
Det bør nevnes at de ansatte på kontoret/laben også er usedvanlig hyggelige, blide og imøtekommende. De gjør dessuten sitt ytterste for å finne time raskt hvis man trenger det. Berg legekontor er et lite, rolig og oversiktlig kontor. På venterommet står til og med isvann og glass klart for pasientene.
Ventetiden i telefonen varierer, men er vanligvis ikke spesielt lang. Hvis de ansatte ikke kan ta telefonen kan man legge igjen beskjed på svareren, så ringer de opp igjen. Ventetiden før man kommer inn til legen er vanligvis også ganske kort. Likevel føler jeg alltid at Amal har tilstrekkelig tid til meg.
Jeg er veldig fornøyd og kan varmt anbefale både Berg legekontor og Dr. Amal Rosenborg.

Flink og bra lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bra, omsorgsfull og lyttende lege. Rutinert og kunnskapsrik. Evner å sette seg i pasientens situasjon. Anbefaler henne!

Imøtekommende, tålmodig og veldig vennlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har nettopp byttet til Amal, og dette må være første gangen jeg er så fornøyd med lege og legebesøk. Amal er imøtekommende, høflig, vennlig og i det hele tatt alt jeg ser etter i en lege. Jeg er så fornøyd med å ha byttet til henne, og kan anbefale henne på det varmeste.

Hyggelig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er heldigvis ikke så ofte hos legen, men jeg vil gjerne ha en fastlege som jeg tror vil stille opp dersom uhellet skulle være ute. Jeg tror Amal Rosenborg er engasjert nok til å være en sånn lege.

Hun er hyggelig og engasjert. Gir gjerne råd. Hun er ikke redd for å ta en god kontroll, og hun fremstår som hun gjerne jobber forebyggende også med å ha årlige, gode undersøkelser. Det er et kvalitetsstempel hos en lege.

Jeg er fornøyd!