Amal Rosenborg

Berg Legekontor DA
Kvinne, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2004

Ledige plasser

10 av 1150

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Berg Legekontor DA Telefonnummer22 58 19 8522 58 19 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Vinkelveien 7 0870 Oslo
Vis kart
Amal Rosenborg er en av 537 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(12)
12 vurderinger

Siste vurderinger av Amal Rosenborg

Beste fastlege noen kan få

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Amal Rosenborg er den beste legen jeg har hatt. Hun er imøtekommende, dyktig og gir trygghet. Hun tok viktige prøver til rett tid og følger opp saker. Hun er i tillegg et sympatisk menneske, en du liker.
Jeg kan ikke tenke meg noen bedre. Jeg må bare takke en lege som utrettelig står på for pasientene.

Kompetent og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig fornøyd med dr. Rosenborg. Kan kanskje fremstå som litt direkte og "rett frem" - men det setter jeg pris på. Samtidig hyggelig, og jeg følte meg i trygge og kompetente hender. Tok alle mine henvendelser seriøst, stilte spørsmål og var interessert. Anbefales

Styr unna denne legen, arrogant og nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter lengre tids sykdom tok jeg kontakt med Amal Rosenborg for utredning av mine muskel og skjelettplager, slik at jeg endelig kan komme ut i jobb igjen. Hun følger meg dessverre ikke opp, og har liten vilje og evne til å bruke det norske språket skriftlig på en
selvstendig måte ovenfor spesialisthelsetjenesten og nav. Hun er særdeles påståelig og arrogant, lytter ikke og tar litt for raske konklusjoner. Siden jeg har flere onter, må jeg betale legetime for hver plage. Av b.l.a ryggartritt, artrose, muskelsvakhet, slimposebetennelser og inneklemmingssyndromer m.m , av dette får jeg fysioterapi for der jeg har "aller mest" vondt, nemmelig knær, resten er jeg nødt til å gå med ubehandlet og lide i stillhet, selv om plagene er dokumentert. Har måtte betale for dyre privatleger, og levere epikriser fra andre behandlere og legevakt for å føre "bevis". Jeg kvier meg til hver legetime, som resulterer i endeløs fortvilelse, sorg, smerter og gråt for ikke nå frem til henne med mine plager. Jeg går hjem, med uforrettet sak og tom lommebok. Står nå på venteliste til en ny lege.

Dyktig, engasjert, blid og omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Amal Rosenborg er en fantastisk lege! Hun er dyktig og kunnskapsrik, blid, hyggelig og imøtekommende, engasjert og omsorgsfull. Hun ser pasienten og følger godt opp. Hun er den beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har vært fornøyd med mine tidligere leger også.
Det bør nevnes at de ansatte på kontoret/laben også er usedvanlig hyggelige, blide og imøtekommende. De gjør dessuten sitt ytterste for å finne time raskt hvis man trenger det. Berg legekontor er et lite, rolig og oversiktlig kontor. På venterommet står til og med isvann og glass klart for pasientene.
Ventetiden i telefonen varierer, men er vanligvis ikke spesielt lang. Hvis de ansatte ikke kan ta telefonen kan man legge igjen beskjed på svareren, så ringer de opp igjen. Ventetiden før man kommer inn til legen er vanligvis også ganske kort. Likevel føler jeg alltid at Amal har tilstrekkelig tid til meg.
Jeg er veldig fornøyd og kan varmt anbefale både Berg legekontor og Dr. Amal Rosenborg.

Flink og bra lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bra, omsorgsfull og lyttende lege. Rutinert og kunnskapsrik. Evner å sette seg i pasientens situasjon. Anbefaler henne!