Espen Finholt

Eide Legesenter AS
Mann, 68 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Samfunnsmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1982)

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

24 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Eide Legesenter AS
Eidetorget 6490 Eide
Vis kart
Espen Finholt er en av 12 fastleger i Hustadvika

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(6)
6 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(4)
4 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Espen Finholt

En lege som nekter pasient å ha fritt sykehusvalg.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har flere dårlige erfaringer med han, har flere ganger spurt om å få henvisning til anna sykehus i molde å det nekta han meg.

Veldig fornøyd!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er veldig flink til og lytte og ta god tid. Han gjør meg rolig og trygg. Og han virker som han kan faget sitt godt. Jeg er takknemlig for og ha han som lege etter og ha opplevd dårlig lege tidligere.

En lege skal bry seg om pasientene og lytte. Han virker som han elsker jobben sin...

Anbefaler alle og bruke han.

Kunnskapsrik og flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tar seg tid og lytter til sykdomshistorien. Rekvirerer nødvendige tilleggsundersøkelser. God tilbakemelding. Prøvesvar sendt ut på SMS kl 21.30 på kvelden.

Den beste legen som jeg har hatt i Eide kommune

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er lyttende, hyggelig og han pleier være grundig. Han er snarrådig. Jeg har hvert mye sykdomsplaget og han har reagert raskt når han mente sykehusinnleggelse har hvert nødvendig. Øyeblikkelig hjelp på stedet. Uten denne gode hjelp fra min fastlege så vet ikke jeg om jeg hadde sittet her i dag så føler jeg har mye å takke han for. Kan ikke få takket nok føler jeg. Ikke for og skryte men dette er tilfellet. Og heller ikke bare en gang men....første gangen, da jeg ble rammet av sykdommen så hadde jeg også mistet en god del blod. Blodoverføring måtte til....jeg ble liggende en måneds tid på sykehuset før jeg måtte videre til Trondheim og st.olavs. Var vanskelig og finne hva som feilet...det ble faktisk litt av et mysterium det. Men altså funn til slutt, såg ikke så bra ut og det er heller ikke bra, blir aldri helt bra. Gikk ned ganske mange kilo på kort tid. Ja, vet hva som feiler i dag og må bare leve med det. Har mye vondt men...det har hvert verre. Var skikkelig syk. Dr. Espen Finholt fortjener mye ros og en stor takk til han for all flott hjelp. Blir ikke kvitt denne pasienten her han.... Kun det positive jeg vil si her som jeg med glede vil dele med andre. Synes jeg også det føles godt og få fram ja. Igjen, tusen takk. Er da innom noen ganger i løpet av året, for kontroller, blodprøver og hvis annet ja så er han en grei og dyktig lege.

Miksede følelser til denne legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde en veldig uheldig opplevelse med denne legen. Han har vært min fastlege siden 2001 (måtte bytte nå i 2013 pga flytting).

Jeg fikk munnsår, det var der det hele startet. Jeg så ikke ut til slutt, det spredde seg til øynene og jeg hadde sår over HELE munnen, kunne ikke snakke, spise, drikke av glass etc. Alt gikk igjennom sugerør. Jeg ble satt på kur etter kur uten at noe virket. Til slutt ba vi om at jeg måtte bli sendt på sykehus for en sjekk.. Vi fikk høre på samtalen han hadde med sykehuset.. Utsagt som " hun ser ut som en kjøttkake " og " moren er nærmest hysterisk her hun sitter " ble brukt. Ikke veldig profesjonelt. Da vi ankom sykehuset ble jeg lagt rett på isolat og fikk beskjed om at jeg skulle vært der for lenge siden. Jeg hadde fått gule stafylokokker.

Etter det fikk vi gitt beskjed om at sånt tolereres ikke. Han ble som en ny lege. Lyttet alltid da jeg kom, hørte på hva jeg hadde å si. Var hyggelig og omgjengelig, noe som er bra for meg som er litt "redd" for leger. Tar seg tid til deg som pasient.

Opplever stadig kø på venterommet. Damene bak skranken er alltid hyggelige. Kan ta litt tid å komme igjennom på telefonen.