Liv Agnes Gravrok

Lade Legesenter AS
Kvinne, 46 år

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Ledige plasser

0 av 1450
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Lade Legesenter AS Telefonnummer73 92 01 5573 92 01 ...
Haakon VII s gate 9 7041 Trondheim
Liv Agnes Gravrok er en av 190 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(29)
29 vurderinger
Tilgjengelighet
(22)
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(21)
21 vurderinger
Service
(20)
20 vurderinger

Siste vurderinger av Liv Agnes Gravrok

Engasjert og Medmenneskelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet fastlege til Liv Agnes i 2019 og var hos hennes vikar som på den tiden var en kvinne. Jeg hadde hørt litt forskjellig, men fikk hjelp med det jeg trengte. Liv Agnes kom tilbake og jeg opplevde henne som både engasjert og forståelsesfull. Hun er også kunnskapsrik og lytter. Så fikk hun vikar igjen, Erik Øksenvåg, som er den beste legen jeg har hatt. Jeg har ikke møtt Liv Agnes mange ganger, men synes hun er en flink lege og kan anbefale henne.

Lite tilgjengelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet fastlege til Gravrok for over et år siden, men har ikke behøvd legetime før nå nylig. Hadde opprinnelig time for tre måneder siden, men timen har nå blitt flyttet på tre ganger pga. sykdom hver gang. Nå gir jeg opp og bytter fastlege. Dette er selvfølgelig ikke noe legen kan noe for, men det er svært frustrerende for meg som pasient. Hun er helt sikkert veldig dyktig, men frustrerende at hun er så lite tilgjengelig.

Bra lege, dårlig vikar

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var til vikaren til Liv etter en skade på kneet. Fikk kjeft fordi jeg ikke klarte å slappe av når hun skulle undersøke kneet, og ble sendt hjem. Hun satte opp en time 4 uker etter for ny undersøkelse. Etter den undersøkelsen ble jeg endelig henvist til MR-undersøkelse (ventetid typisk 5 uker). Viste seg at det var både korsbåndskade og menisk-skade.

Oppsummert: Lite hyggelig, ting tar tid, arrogant, lite profesjonell. Byttet dermed fastlege.

God lege som tar deg på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Liv Agnes som fastlege i mange år. Jeg har imidlertid ikke vært mye hos fastlegen min før jeg tilfeldigvis gikk til en helsesjekk hos hennes vikar våren 2018.
Hun var ny for meg og jeg var først litt usikker på om hun forstod meg. Jeg trodde selv jeg hadde noen mangelsykdom, men etter veldig grundig undersøkelse og vurdering fra vikar legen viste det seg at jeg hadde fått kreft i tidlig stadium.
Jeg er utrolig takknemmelig for at jeg traff på denne legen som tok meg og mine symptomer så grundig på alvor, ellers kunne utfallet blitt mye verre. Jeg har vært gjennom noen runder med sykehusinnleggelser og behandling for min kreftsykdom, men det har stort sett gått bra. Nå skal jeg snart begynne i jobb igjen og jeg er veldig takknemmelig for all god oppfølgning jeg har fått.

God lege, forferdelig vikar

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Liv Agnes er en super lege som alltid møter meg og mitt behov, lytter til det jeg har å si, og henviser lett videre.

Vikaren hennes er derimot helt forferdelig. Nedlatende, hun ler meg i ansiktet mens jeg snakker. Helt utrolig ovenifra og ned holdning! Eneste grunnen til at jeg ikke har byttet er at jeg vet Liv Agnes kommer tilbake i september. Makan til uprofesjonell lege skal man lete lenge etter, usmakelig.