Tristan Duc Vo Tran

Fastlege

Autorisasjon (2008)

Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sande Legesenter Telefonnummer33 78 58 3033 78 58 ...
Sande legesenter Revåveien 18 3070 Sande i Vestfold
Tristan Duc Vo Tran er en av 26 fastleger i Holmestrand

Siste vurderinger av Tristan Duc Vo Tran

Veldig bra. Faglig dyktighet gir trygghet

Imøtekommende personale. Faglig dyktige gir trygghet! Legesekretærer er imøtekommende og hjelpsomme. Legen er faglig dyktig og gir god informasjon. Takk for god, faglig og hyggelig behandling!

Styr unna denne legen

Flere ganger har min mor på 92 år fått time hos Tran siden det er hennes fastlege. På morgenen samme dag får hun beskjed om at timen må avlyses fordi legen ikke er til stede. Dette er forkastlig. Min mor ønsker en annen fastlege, men det er ikke enkelt å bytte lege siden den hun ønsker har venteliste. Kort summert understreker jeg at denne legen ikke vet hva service er, så styr unna. Han fortjener ingen stjerner, absolutt ikke!

Oppmerksom og kunnskapsrik!

Litt lang ventetid, men tar seg god tid til meg når jeg kommer inn. Engasjert og hyggelig. Har blitt sendt raskt videre og blitt tatt på alvor når det har vært behov!

En lege av de sjeldne!

Jeg har hatt Tristan som fastlege i flere år nå. En lege som alltid lytter, viser empati og er svært kunnskapsrik.
Dette er en lege som virkelig bryr seg og gjør alt han kan for å ta vare på sine pasienter.

Eneste minuset er at det altfor ofte er lang ventetid grunnet arbeidsmetodikk på kontoret og mangel på fastleger i Sande.

Lytter ikke

Gikk hos Tristan i mange år, men burde ha byttet lege for lenge siden. Han lytter ikke, men prøver å presse sin egen mening over på pasienten. Før du rekker å si noe, sier han: "ja, du føler deg bedre nå, ikke sant?" når det ikke er tilfelle.
Dessuten fortalte han meg at jeg var overvektig og at problemene mine kom derfra. Noe som ikke er sant, og derfor helt useriøst.
Har ikke fått noe hjelp fra Tristan, dessverre.
Laaaang ventetid.