Kirsten Grete Walaas

Snarøya Medisinske Senter
Kvinne, 54 år

Spesialisering

Indremedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

579 av 2500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Kirsten Grete Walaas er en av 104 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(57)
57 vurderinger
Tilgjengelighet
(40)
40 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(43)
43 vurderinger
Service
(37)
37 vurderinger

Siste vurderinger av Kirsten Grete Walaas

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Went only one time and left in tears. Extremely arrogant. I booked 2 consultations one after the other since it was the first time and my problem was quiet complex to explain in one consultation. After being asked about my employer, if I was married and with kids, what type of work I did have, etc she end up saying you have only one minute to tell me what is the problem and that she decided to cancel the extra consultation. Obviously she used all the time asking me irrelevant things. Then just concluded that my problem was too difficult to handle and that she was very strict with her patients. In addition I was asked to pay for the consultation despite of having a frikort. First and last time in that clinic. Never again. felt totally humiliated.

Gir ingen forklaring og er ufølsom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke anbefales i det hele tatt. Gått til henne 5 ganger, to ganger med sønnen min og tre ganger for meg. Vi måtte vente i mer enn 40 minutter over avtalt time mange ganger. En gang hadde hun bare 3 minutter for meg etter at jeg hadde ventet veldig lenge på å komme inn (selvfølgelig måtte jeg betale for «timen»). Hun sa bare: “Oi, du skal få antibiotika” og sa ikke noe annet.
Da jeg stilte spørsmål, sa hun bare at jeg ikke måtte bekymre meg og svarte ikke spørsmålene mine. Jeg gikk og gruet meg og følte at hun omtrent dyttet meg ut selv om mange spørsmål fortsatt var ubesvart.

Hun snakker også ufølsomt. Jeg opplevde at hun ikke overhodet bryr seg om meg som person, men bare om penger. Jeg har ofte en vond og dårlig følelse i magen etter å ha besøkt henne. Erfaringene med henne har gjort meg veldig uvillig til å gå til henne igjen.

MEGET bra!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Her har vi altså en lege med solid erfaring, og kompetanse. Jeg har aldri følt meg mer forstått, og med en bestemthet fra legen, følte jeg at det var en perfekt match. Hun tok seg god tid til å lytte, samt at hun veldig raskt kom med en konklusjon, og en løsning. En løsning jeg har ventet på i lang tid, men som andre leger ikke har hatt kompetanse, eller mulighet til å etterkomme. Terningkast 6, og også full kreditt til damene på forværelset som fikset time omtrent på sekundet, og som får deg til å føle deg vel. Jeg ble også bedt om å komme innom selv om det ikke var sykdom, for å snakke litt om fremdrift, og eventuelle endringer. Rett og slett slå av en prat.

Faglig sterk og opptatt av din helse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utmerket lege som er genuint opptatt av å holde sine pasienter friske. Hun gir direkte og gode råd. Har nå hatt henne som fastlege i flere år og vil gjerne fortsette. Bor ganske langt unna, men reiser heller et stykke de gangene jeg trenger lege.
Hun passer ikke for hypokondere og mennesker som trenger psykolog mer enn fastlege.

Fantastisk flink lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er direkte, rask og svært dyktig.

Har du ett problem og klarer å sette ord på det, da fikser hun opp med en gang.

Er nok en fordel at du vet hva du skal snakke om, hun liker ikke "surreprat".

Alt i alt min beste lege- punktum!

De to hyggelige legesekretærene fortjener ros de også, tar seg tid til deg, raske og meget servicevennlige.

Svært sjelden kø ved telefonhenvendelser.