Radu-Titus Baston
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Alltid korrekt , nøyaktig og tålmodig og har et stort engasjement og ekte empati og evne til både lytte til og se pasienten for å danne seg et riktig bilde av pasientens situasjon i sin helhet.Et sant privelegium å få ha denne fastlegen på 6. året nå.
titus er en vanskelig lege og snakke med. han er vanskelig og snakke med kun korte ord. man føler seg veldig liten og uverdig når man forlater kontoret hannes. ja han er flink men kommunikasjon hannes og måten han behandler enkelte menesker bør endres drastisk..
Dr Baston er streng,men rettferdig. Han tar pasientene sine på alvor,og etter sykehuspraksis har han blitt mindre stresset ,og en mer lyttende og tilstedeværende lege. Han har et kjempegodt lag med barn. Anbefales!
Titus er en kjempe flink lege :) Jeg har ikke vært hos han så mange ganger med meg selv men har vært hos han en del ganger med mine barn. Han er kjempe flink med ungene og gjør alt for at de ikke skal bli redde men føle seg trygge under undersøkelser. Titus er en god lege:)