Håvard Nesheim

Langnes Legesenter AS
Mann, 66 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1985)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

20 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Håvard Nesheim er en av 76 fastleger i Tromsø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(33)
33 vurderinger
Tilgjengelighet
(27)
27 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(29)
29 vurderinger
Service
(24)
24 vurderinger

Siste vurderinger av Håvard Nesheim

Kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Nesheim som fastlege siden begynnelsen på 90-tallet og føler jeg blir godt ivaretatt. Virker å ha meget gode kunnskaper.

Profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Den beste uten tvil! Utrolig dyktig og har god tid. Erfaren og ydmyk. Lytter, tar seg tid og gir gode råd

Flott fastlege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nøyaktig, spørrende, interessert, ærlig, faglig dyktig og glimt i øyet. Fastlegen min er toppen, jeg vil aldri ha byttet han ut!

Middels

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Nesheim som fastlege gjennom mange år og vært fornøyd. Han har sett meg som pasient, og i løpet av siste år, erfarer jeg at han oppleves stresset og det påvirker meg med at jeg også stresses i møte med han. Opplever at han ikke møter blikket mitt, og at datamaskinen er mer i fokus, Et utviklingspotensiale vil være at han tar seg tid og ikke springer inn på legekontoret med pasienten hesblesende etter seg. Skulle virkelig ønske generelt at leger i dag lærer seg mer innen relasjoner og kommunikasjons - kompetanse. Det er et stort utviklingspotensiale hos både Nesheim og flere med han. Det er ikke nok med sykdomskompetanse! Dessverre er mine erfaringer at jeg velger å bytte fastlege på bakgrunn av mine erfaringer.

Altfor stresset.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg tror denne mannen har for mange pasienter og derfor bare stresser igjennom alle pasientene sine.

Som 16 åring var jeg hos Nesheim med uvi. Jeg fikk greit nok antibotika og kom meg videre. Etter å ha vært inne hos Nesheim med uvi seks ganger på to måneder kom jeg alltid ut med samme antibotikakuren. Syvende gang jeg møtte på akuttime på morgenen der ble jeg tatt i mot av en turnuslege da Nesheim var borte. Turnuslegen så på journalen min at jeg hadde fått samme kuren flere ganger uten at noe hadde blitt bedre. Hun fortalte meg at prøvene mine tydet på at jeg hadde fått rett kur, men at det var tydelig at de ikke hadde noe effekt så vi måtte prøve noe nytt. Hun tok seg itillegg tid til å fortelle en 16 åring om alt man burde gjøre for å forebygge uvi.

Etter å ha vært hos turnusen skjønte jeg hvordan en fastlege burde behandle sine pasienter og at det klart er forskjell på hvor mye en 16 åring forstår om sin egen sykdom i forhold til en mer voksen person. Dette er absolutt noe Nesheim bude forstå når han har kontakt med sine pasienter. Hos Nesheim er det inn og ut raskest mulig. Her får du ingen informasjon, kun regningen, en resept og beskjed om å komme tilbake igjen hvis du ikke blir bedre.

Nesheim burde virkelig kutte ned på antall pasienter og begynne å ta seg tid til de han har før flere gjør som meg og bytter fastlege.