Diana Schniererová

Medicus Helsesenter
Kvinne, 34 år

Autorisert

2010

Ledige plasser

0 av 1025
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Medicus Helsesenter Telefonnummer56 33 18 0056 33 18 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Blombakkane 2 5354 Straume
Vis kart
Diana Schniererová er en av 20 fastleger i Fjell

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
17 vurderinger
Tilgjengelighet
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
16 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av Diana Schniererová

Fantastisk lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Diana er en av den beste lege som noensine jeg kunne få. Hun er omtemksom, høre på hva pasiente klager for og ta sake på alvorlig.Jeg ambefaler hun på den sterkster,om du er på jakt av en lege som skal bruker god tid til å høre på deg, så virkelig blir seg om hva som feiler helse dine,der er hun du må tenker forst og frem.Jeg er kjemp fornøyd med henne. Hadde veldig god lege før også, men hun er unik. Derfor ambefaler jeg hun absolut til andre.Jeg mener det.

Beste legen jeg har hatt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Diana er en fantastisk dyktig lege på alle vis. Hun viser også stor omsorg for sine pasienter. Jeg føler alltid at hun tar meg alvorlig, og hun gir seg alltid god tid til å lytte. Jeg er super fornøyd med henne på absolutt alle måter. En dyktigere og mer medmenneskelig lege skal du lete lenge etter.

Beste legen jeg har hatt, med god margin!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg bodde på Sotra i en kort periode i 2012, og har derfor kun vært hos Diana én gang, men det var nok til å overbevise meg. Hun var veldig blid og imøtekommende. Hun tok meg på alvor, undersøkte meg grundig, og hadde ingen problemer med å henvise meg videre til MR for å utelukke en mistanke. Noen dager etter MR-undersøkelsen fikk jeg brev i posten fra Diana med informasjon om resultatet. Lignende service og oppfølging har jeg aldri fått før (eller siden hos andre leger..).

En utrolig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Uten tvil den beste og mest grundige legen jeg noen gang har konsultert. D har alltid tid til å lytte, og det er viktig.

Virkelig å annbefale!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet fastlege då Medicus åpnet.
Fikk endelig kvinnelig lege noe som hadde vært ønsket lenge. Har vært tidligere testet opp til 4 ganger for sukkersyken då plagene har vært på sitt værste utover en periode på 3 år, men etter lege bytte ble jeg med en gang sjekket for lavt stoffskifte og fikk resultate etter kort tid og endelig fikk jeg ett svar og en medisin som forebygget.

Jeg har aldrig opplevd en slik imøtekommende lege, med god kunnskap, lytte evne og forståelse og ønske om å virkelig ville sin pasient det beste. Lest seg godt opp på journalen og allerede kommet med spørsmål ang tidligere problem og skade for å forsikre seg om ting ble nye tester tatt og holdt under oppsyn. Her har også legen tid til deg, du får aldrig den følese av at "din tid" brukes opp eller at du har dårlig tid.

Må si meg meget fornøyd med legebytte, men værre er det med tilgjengelighet over tlf. En må virkelig ha tålmodighet når en skal ringe til legekontoret.