Angela Mansor Audo

Grønland Helsesenter A/S .
Kvinne, 63 år

Autorisert

2002

Ledige plasser

2 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Grønland Helsesenter A/S .
Motzfeldts gate 1 0187 Oslo
Vis kart
Angela Mansor Audo er en av 536 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(17)
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(17)
17 vurderinger
Service
(16)
16 vurderinger

Siste vurderinger av Angela Mansor Audo

språkbarriere

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dårlige språkkunnskaper gjorde kommunikasjonen vanskelig. Hun hadde også dårlig kjennskap til diagnostisering og behandling av det jeg var der for.

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde samme fastlege i 20 år og var nødt til å bytte da han gikk ut i pensjon. Jeg kviet meg til å bytte lege og valgte Angela fordi jeg bodde i nærheten av kontoret hennes slik at det var praktisk. Endte opp med å bli storfornøyd! Jeg har 100% tillit til henne ettersom hun har bevist seg å være både kompetent og effektiv. Føler meg også godt ivaretatt - hun er grundig, har alltid tatt meg på alvor og har rett og slett vært snill med meg fra første stund. Fikk min første gynekologiske undersøkelse av henne for litt siden, noe jeg tidligere har vært veldig ukomfortabel med, men hun gjorde en strålende jobb, og det var null problem! Har også ofte fått time på dagen.

Tragisk!!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gjør overhodet ikke jobben sin og ikke bryr hun seg heller......
Prøvd å ringe to ganger og lagt igjen meldinger om at det haster å ringe tilbake, men hører ikke noe..
Når det også er hun som har gjort en grov feil skulle man vel være ydmyk nok til å ringe tilbake skulle man tro...

Den beste legen jeg har

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Angela Audo er utrolig dyktig i sitt felt. Du blir godt ivaretatt som pasient og veiledet godt. Hun behandler mennesker med respekt og er nøye med å foreta tester og helsesjekk. Ikke minst er hun en god lytter. Hennes personale i helsesenteret er alltid blide og behjelpelige. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte henne som min fastlege både for meg og min datter, og har anbefalt henne til alle. Mv. N

Dårligste legen jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg lå syk med feber, verk i kroppen, trøtt og sliten kropp. Jeg ringer fastlegen for å få sykemelding. Sekretæren gir meg beskjed at Angela skal ringe meg tilbake. Men det gjorde hun ikke. Jeg prøvde igjen dagen etterpå med hun ringte meg ikke tilbake. Helgen har de ikke åpent og jeg tar enda en tlf til legekontoret en mandag. Og jeg forteller at jeg har ringt hele to dager og venter på tlf av fastlegen men hun ringer ikke tilbake. Jeg får spydig svar tilbake "time 10:30" Ikke noe beklagelse men bare spydig som det. Jeg møter opp og snakker med fastlegen. Fortsatt syk, mistet stemme, vond hoste, mister konsentrasjonen. Jeg blir sendt ut for å ta en stikkprøve i fingeren. Istedenfor å komme tilbake til kontoret til Angela, så får hun sekretæren hennes til å si at jeg er "frisk og kan bare betale" Angela kommer tilfeldig ut i resepsjonen og ser meg. Hun prøver å forklare seg og jeg blir små frustrert. Jeg forklarer situasjonen igjen. Hun tar meg inn til kontoret og skriver ut sykemelding. Men hun mente at jeg ikke trengte sykemelding. Noe jeg gjorde. For jeg lå hjemme veldig dårlig. De to andre dagene skulle jeg også holdt meg hjemme men jeg fikk ikke kontakt med fastlegen så jeg måtte gå syk på jobb og utføre dårlig service. Det er ikke OK! Jeg anbefaler ikke Angela som fastlege eller selve helsekontoret. Styr unna. Jeg jobber selv som en sekretær og på denne klinikken blir man ikke tatt vare på. Mistet tillit og trygghet.