Angela Mansor Audo

Grønland Helsesenteret AS
Kvinne, 67 år

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Ledige plasser

14 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Grønland Helsesenteret AS
Motzfeldts gate 1 0187 Oslo
Vis kart
Angela Mansor Audo er en av 576 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(29)
29 vurderinger
Tilgjengelighet
(25)
25 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(25)
25 vurderinger
Service
(24)
24 vurderinger

Siste vurderinger av Angela Mansor Audo

Grei lege men uten kunnskap om pasientrettigheter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Angela noen år og hun er nokså grei med oppfølging og henvisninger videre. Hun lytter og gjør jobben sin. Eneste negativitet med Angela er at hun ikke kjenner til NAV og pasientrettigheter. Jeg har hatt en sykdom i flere måneder med rett til sykmelding. Dette har hun blankt nektet å skrive. Hun påstår at NAV må etterspørre sykmeldingen, men det er ikke Nav som vurderer om jeg er syk. Jeg orker ikke å krangle med henne mer og har byttet fastlege. Har allerede tapt flere måneders inntekt. Dette var første gang jeg spurte om sykmelding. Er du ofte syk og er avhengig av sykmelding anbefaler jeg ikke Angela, men utenom det er hun ellers dyktig som fastlege.

Trygg og fleksibel

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Et stort minus at det er vanskelig å bestille time/ikke kan bestille time på nett, men jeg er veldig fornøyd med Angela generelt.

Hun har aksent, men jeg synes ikke det var vanskelig å forstå hverandre. Hun har mye empati, og jeg føler meg ikke dum selv om jeg er bekymret/har rare spørsmål. Fleksibel lege, og jeg fikk mulighet til å ta blodprøve for diverse saker selv om det ikke var det jeg hadde bestilt time for.

Forferdelig, elendig og skuffende dårlig helsestasjon

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Resepsjonen tar aldri telefonen, og de er veldig uhøflige mot pasienter. Legen forstår ikke hva du prøver å beskrive for henne. Det tar evigheter å få time til legen og for henne å sende til en spesialist.

Forferdlig service - dålig oppfølging - kaotisk økonomi

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Angela er forsåvidt ok, men har veldig dårlig norsk så kommunikasjonen brister til stadig.
Resepsjonistene er utrolig uhøvelig og veldig lite serviceminded og direkte uhøflige: dersom du har legetime i lunsjtiden deres er det ikke mulighet å betale og du må få faktura tilsendt, noe som resulterer i dyr fakturagebyr. Jeg har mange ganger ikke mottatt faktura da noen hadde lagt inn 'sperre' på bytte av min adresse, noe jeg upprepade gånger ga beskjed om men som tok dem laaang tid å fjerne - og jeg måtte likevel betale purregebyr og inkassovarsel (som jeg ikke mottatt før jeg selv ringte fakturaselskapet og etterspurte faktura).
I sommer hadde Angela en vikar som om mulig var enda mindre god på norsk( og hadde ekstremt lite kjennskap teknisk, hun fant meg ikke i systemet og klarte ikke skrive ut papirer på printern) og når jeg spurte om henvisning til spesialist sa hun jeg skulle få den tilsendt på mail, noe jeg aldri fikk til tross av at jeg ringte og spurte tre-fire ganger etter den. Jeg bestilte til slutt ny time for akkurat samme henvisning men måtte da betale for begge timene, til tross av at jeg aldri mottatt den første henvisningen. Dette kranglet jeg mye med dem om, men resepsjonistene sa de ikke trodde jeg hadde ringt og spurt om henvisningen og at det ikke var deres sin skyld for de ikke var på jobb den dagen(!!!) Angela selv tok seg ikke tid å ringe opp, til tross av at jeg mange uker prøvde å nå henne. En annen gang skulle noen av sekretærene ta stygnen etter jeg fjernet en føflekk, men hunhun dro opp hele såret på nytt. Jeg fikk et kjempestygt merke i etterkant av dette, og jeg måtte betale for ny materiell (ny tråd til nye stygn)
Jeg rekommenderer INGEN dette helsesenter.
Dårlig og uprofesjonell legesenter! Skittent, dårlig oppfølging og forferdelige helsesekretærer.

Kunnskapsløs

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En veldig kald og kunnskapsløs fastlege. Mangler empati for pasientens behov. Er absolutt ikke en imøtekommende fastlege. Ikke rart denne fastlegen er så dårlig omtalt. Angrer for at jeg valgte denne fastlegen!

Vis flere...