Guri Merete Hinsværk Basmo

Ullern Legesenter Kvinne, 62 år

Om

Autorisert1984
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Ullern Legesenter

Hoffsveien 48 0377 Oslo
Tlf: 22 51 11 00
Guri Merete Hinsværk Basmo er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
14 vurderinger
Tilgjengelighet
3.5
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.0
12 vurderinger
Service
4.0
12 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Guri Merete Hinsværk Basmo

Dårlig lege og legekontor.

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
1.0

Jeg måtte bytte lege pga min gamle lege gikk av med pensjon. så byttet jeg til Basmo, den dårligste legen jeg har vært borti. Hun lytter ikke til deg, mens du snakker er hun opptatt av å lese i pcen. Aldri har opplevd henne forberedt til timen. Gang på gang har jeg opplevd henne uforberedt til timen. Dette er det verste.Man får følelse av mindre verdt. Hun klager hver eneste gang over hvor dårlig tid hun har. Det verste er manglende tillit fra hennes. Hver gang jeg sa noe måtte jeg komme med bevis for henne. Pasienten skal få råd og veiledning når hun/han oppsøker lege. Når hun skal hente deg så sier hun ikke navnet ditt men bare bruker handa for å tilkalle deg! Heller ingen farvel eller noe. Hver eneste gang jeg lurte på noe så var svaret et ja eller nei, beste fall " det er det samme". Legen skal spørre pasienten om pasienten har allergi mot forskjellige medikamenter. Det gjør hun aldri.Legetimen skal begynne med en hyggelig mottak av pasienten. legen skal være forberedt på forhånd. Legen skal sammen med pasienten går gjennom agenda, sette opp en plan og forklare godt og fullstendig til pasienten hva skal skje videre og ikke minst hvorfor. Pasienten skal være med gjennom hele prosessen. Hun er mer opptatt av hva som er OK for henne og du får aldri bli spurt om du synes planen hennes er OK for deg som pasient. Jeg forstår godt at legene har autonomi, men nå for tiden er pasienten som man må fokusere på og pasientens autonomi overgår legens så lenge det ikke er fare for helse og liv. Men hos Basmo er fokus rettet mer opp mot hva som er lettest for henne. Pasienten betaler for timen, og bestiller timen i god tid, i håp for å få den veiledningen og hjelpen man trenger. Alle de gangene jeg var hos henne opplevde jeg aldri at timen var min. Etterhvert tenkte jeg å bestille dobbel timer, men de gikk ikke mente kontorpersonalet!!! Ja, det er merkelig. Folk på kontoret er heller ikke så mye bedre. De er raske til å ta blodprøven og svarer på telefon, og det er bare det, ellers går alt annet tregt. De ser at du står å vente bak disken men de overser deg totalt. Dette har gjentatt seg fl. ganger. Pasientene går fordi de ikke får kontakt med personalet og måtte vente i timer uten at de får varsel hvorfor må de sitte og vente, eller om legen er forsinket. Helle kontoret har masse å ta igjen. Nå har det kommet ny lege-pasient plan. Der er fokuset på pasienten og ikke noe annet.Personalet på dette legekontoret burde gå gjennom det, både leger og de øvrige personalet. Henviser til sider på helse og sosial dep.

Lyttende og saklig

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
5.0

Har vært hos min fastlege Guro Basmo både for meg selv og min datter. Det er sjelden ventetid for time, men det få gangene det har vært har hun vært veldig påvirket av stresset. Føler hun har tatt mine henvendelser seriøst selv om jeg ikke helt har visst hva mitt problem har vært. Hun kan være litt stille til tider og litt langsom med tilbakemeldinger så pinlige tausheter har forekommet.

Har erfart at hun tar seg tid til å ringe etter arbeidstid for å forsikre seg om at alt står bra til.

Imøtekommende og medmenneskelig

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
4.0

Lytter til hva en har å si, gir gjerne tips og råd. Er ikke "låst" til at legemidler er eneste utvei, men skriver ut det som trengs.

Dyktig, vennlig og lyttende - en strålende lege!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

En klok lege med lang klinisk erfaring, som strekker seg langt for å imøtekomme pasientens behov - (også utenom ordinær kontortid). Hun tar seg tid, og konsulterer kollegaer hvis hun er usikker på diagnose eller medisinering - hvilket inngir tillitt. Jeg har bare positive tilbakemeldinger å gi.

Fastlege for min datter på 17 måneder

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
4.0
Service
4.0

Jeg har vært hos Guri Basmo med min datter 2 ganger. Hun er veldig hyggelig, og hører på hva du har å si. Begge gangene kom vi også inn til avtalt tid (har tidligere opplevd å måtte vente veldig lenge hos andre leger).

Den første gangen var det en enkel allergi-lignende reaksjon, og den andre gangen var jeg der fordi tulla hadde høy feber. Begge gangene ble vi tatt imot av en lege som hadde tid til å høre på hva det gjaldt. Vi fikk derimot ikke tatt noen prøver, eller utredet på andre måter (men det kan også være at det ikke var alvorlig nok?).

Hun fremkommer som meget lett å snakke med.

Lokalet, og personalet forøvrig er hyggelige, men reagerer på at det er betalt parkering når det er så avsidesliggende kontor. Her bør parkering være gratis!