Kari Beckmann
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Hvordan kan jeg som pasient,
Få kontakt med min fastlege,
Det er klin umulig, jeg har prøvd omtrent vær dag,i 14 dager med å
ringe til Betramgjordet medisinske institutt, første dagen fikk jeg pratet
med telefondamen at jeg måtte snakke med K som er min fastlege, da lovet hun at legen skulle ringe meg neste dag.
Noe hun aldri gjorde.
Jeg sitter i opp til tre kvarter og hører d ringe, så kommer: bare vent du står fortsatt i kø,
Sånn er det vær bidige gang jeg ringer ,og det gjør meg så lei og
forbanna at jeg ser rødt
Er det mulig å være så uansvarlig? Følger ikke opp prøve, følger ikke opp avtaler, kommer til stengt dør ved timeavtaler, glemmer og fornye resepter, stengt telefon i ukevis, ingen beskjeder. Styr langt unna dette "legesenteret"
Å prøve å ringe dette legekontoret på fredag er umulig. Etter over 200 forsøk fikk jeg beskjed om at de har stengt. Har tidligere prøvd å bestille en legetime på en fredag for uken etter. Fikk da beskjed om at dette ikke gikk ann. Jeg har aldri vært borti så uorganisert og kaotisk legekontor. Hold dere langt unna!
Been waiting here for over an hour and the doctor isnt calling in. Tried to ask the receptionist couple of time and got a response to wait. After an hour of wait, finally got in to have a check which lasted less than 5 mins and she doesnt even listen. Worst doctor ever.
Glemmer å fornye multidoseresepter.
Hjemmesykepleien og apotek har purret på fornying av resepter gjentatte ganger uten resultat, sitter nå uten medisiner.
Ikke å stole på!