Kari Beckmann

Bertramjordet Medisinske Senter AS
Kvinne, 62 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1989

Ledige plasser

141 av 1950

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Bertramjordet Medisinske Senter AS
Bertramjordet 25 1251 Oslo
Vis kart
Kari Beckmann er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
36 vurderinger
Tilgjengelighet
27 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
29 vurderinger
Service
30 vurderinger

Siste vurderinger av Kari Beckmann

Trygg og god lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt henne i mange år og er veldig fornøyd. Alltid tid til å høre på meg og tar seg god tid. Får alltid den hjelpen jeg trenger og er det noe som trenger mer utredning så sender hun meg videre. En trygg og god lege som jeg kan anbefale til alle.

Trygg, tydelig, omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er en lege som bruker tid på meg som pasient. Er oppmerksom. Husker meg fra gang til gang. Jeg opplever henne som flink, trygg og tillitsskapende. Gir tilbakemeldinger som hun har sagt hun skal. Resepsjonen og laboratoriet fungerer vennlig og profesjonelt.

The worst doctor experience in my life!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I can not recommend this doctor. She absolutely do not listen. I came to her because I had often headache and sometimes blood coming from my nose in the morning. All the time she was talking about this bleading and to send me to laryngologist. Even though I said that i have dead cancer in my head she didnt want to check because it is from "my country" and she don't believe in this. I leave her doctor room with fever and diarrhea and have to go work because "everyone have diarrhea sometimes" and also she said: "we will talk about this next time". Of course her one of first question was: "where are you from" and "why did you come to Norway". What the hell is this doctor? What is the matter where I am from and why I am in Norway?! I can not recommend!

Blir ikke tatt på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Familen har hatt denne legen i to år. I starten virket hun veldig lyttende og tilgjengelig, men de siste fire gangene har hun vært dårlig til å lytte og ta meg på alvor. Uansett hva jeg spurte om har jeg aldri blitt henvist videre elker undersøkt nærmere. Hun bruker all tid på å fortelle meg at alt er i orden. Bortkasta tid og penger. Jeg som pasient blir utrygg. På tide å bytte lege.

Ble ikke tatt på alvor, følte meg ikke trygg, legen altfor travel

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg følte ved flere anledninger at Beckmann ikke tok meg på alvor. Det meste ble avfeid med at "det er helt normal og vil gå over av seg selv". Alle legetimer var fryktelig travlr, hun hadde ikke tid til å høre på meg. Dette gikk også på bekostning av at nødvendige undersøkelser ikke ble utført (slik som blodtrykksmåling da jeg var gravid og hadde 3+ utslag på proteiner i urinen). Hun virket fornærmet da jeg ønsket å gå annenhver gang til henne og til jordmor i mitt andre svangerskap og ga beskjed om at hun ikke forsto poenget med det og da ville alle målinger hun gjorde være meningsløse, siden jordmoren og hun ikke gjorde ting helt likt. Hun var ofte sur og kort i kommentaren.

Jeg følte alltid at jeg burde sjekke med en annen lege etter å ha vært hos Beckmann, og følte meg aldri trygg på at det hun sa stemte. Byttet lege så snart det lot seg gjøre. Synes det er bekymringsfullt at hun alltid har ledig kapasitet på listen sin, til tross for at hun aldri har tid til å høre på hva pasientene sier...