Anne Kristin Landerud Brevik
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Jeg har nettopp hatt mine første besøk hos min fastlege, som jeg har hatt i alle år. Hun har gitt et meget godt inntrykk. Hun lytter, følger opp og sjekker for alle eventualiteter. Jeg har følt meg 100% ivaretatt hos Anne Kristin.
Jeg er fornøyd med min fastlege. Hun er nøye og hvis hun er i tvil henviser hun en videre. Alt i alt en lege jeg anbefaler. Både min mann og jeg bruker henne.
Hun lytter på hva du har å si. For så å undersøke. For min del stemmer konklusjonen hun kommer med. Om det er utenfor hennes område, sender hun meg videre event. til spesialist.
Fungerer helt topp.
Man blir tatt på alvor og føler at hun har god tid. Man får alltid tilbakemelding på prøver, og dersom det er noe spesielt ringer hun gjerne og tar en prat. Har aldri opplevd lignende hos en annen lege. Det et verdt litt ekstra ventetid.
Vi har hatt Breivik som fastlege både på meg og mine 4 barn gjennom flere år. Hun er en fantastisk lege. Hun har alltid tid til oss, hun lytter, forstår og sender oss videre om det er nødvendig. Akkurat en slik lege alle burde ha.