Jens Peder Bunemann de Besche

St. Olav Medisinske

Allmennmedisin

Autorisasjon (1984)

Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

St. Olav Medisinske
St.Olavs gate 3 C 0165 Oslo
Jens Peder Bunemann de Besche er en av 576 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Jens Peder Bunemann de Besche

I trygge hender

Det er svært viktig å ha en god fastlege - og går du til Bunemann de Besche er du garantert i trygge hender.
Jeg har hatt Jens som fastlege i hele mitt voksne liv, og han har vært min "livbøye" gjennom opp- og nedturer i livet. Hyggelig, effektiv, kompetent og flink til å henvise videre om nødvendig. Alltid interessert i å finne en bra løsning på de utfordringene man kommer med. Lyttende og støttende når det trengs.
Jeg er heldig som har en så bra fastlege i livet mitt!

Grusom opplevelse

Han var aldri tilgjengelig nesten, og satt meg på flere medisiner uten noen oppfølging i en veldig tøff periode.. Jeg hadde en utestående faktura, og pga det ville han ikke hjelpe meg eller ringe meg når jeg sårt trengte det.. jeg hadde mye bivirkninger og følte meg veldig dårlig etter at han satt meg på antidepressive for første gang i mitt liv, jeg sendte flere meldinger om råd, men han svarte meg ikke. I tillegg etter jeg hadde gått på de 1 måned så slettet han meg som pasient, og hadde ikke sent ny resept, som gjør at jeg nå er redd for ekle bivirkninger av at jeg ikke fortsetter behandlingen han har gitt meg. Og jeg står uten fastlege, syntes dette er alvorlig å gjøre mot en pasient i en vanskelig tid pga en faktura.. styr unna :(

Kyndig i sitt fag

Han har vært min fastlege siden ordningen startet. Har alltid lyttet til meg og tatt seg god tid. At jeg nå går over til annen lege er forårsaket av flytting og dårlig mobiltet fra min side

Svært fornøyd

Jeg har hatt Jens som lege i de tøffeste årene av mitt liv. Det er alltid en god opplevelse å komme til han. Han tar pasientene sine på alvor og jeg opplever gjensidig tillit mellom meg og legen. Anbefales på det varmeste!

Dyktig og hyggelig lege

Fastlege gjennom flere tiår. Svært fornøyd med kommunikasjon og oppfølging, godt humør og viste alltid forståelse for helseplager - viste god villighet til å finne ut av ting og veilede for å komme til bunns i årsaken.