Trond Ivar Brostigen
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Verdens beste lege. har ikke hatt bedre og blir så trist at han skal slutte og jeg skal til en annen.verdens undergang for meg.
Svært fornøyd med Trond Brostigen, pålitelig, flink, serviceinnstilt og alltid løsningsorientert og imøtekommende. Han er lite forsinket, bagatellmessig sammenlignet m andre leger. For lengst flyttet til Gardermoen området, men holder fast v ham som fastlege da jeg ikke er ofte hos legen, og det har alltid vært på alle måter så hyggelig et legebesøk kan være, å dra til legen når det er Trond Brostigen som er ens fastlege.
Har delt erfaring med ham. Kan være forståelsesfull og ivaretakende, men...har også erfaring med ham som forutinntatt, lite støttende og lyttende. Han snakket mye og ga lite rom for å dialog ved siste konsultasjon. Virket belærende og nedlatende.
Etter 30 år hos samme fastlege byttet jeg til Trond i 2008. Fikk positivt sjokk. Han tok virkelig tak i min helsetilstand. Han er også en veldig bra samtalepartner og et flott menneske.
Bedre fastlege kan ingen få.
Jeg har hatt Trond som fastlege i 12/13 år. Trond er rett og slett den beste legen. Jeg føler alltid at mine medisinke behov blir ivaretatt, men itillegg til det er han svært omtenksom, en god lytter og en fantastisk lege.