Maria Anna-Lena Lie

SiO Helse
Kvinne, 65 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1989)

Ledige plasser

5 av 550

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(17)
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(14)
14 vurderinger
Service
(14)
14 vurderinger

Siste vurderinger av Maria Anna-Lena Lie

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anne Lena var min fastlege under studietiden. Hun var den beste legen jeg har hatt og jeg skulle ønske jeg slapp å bytte. Hun har en rolig personlighet, og er veldig flink til å lytte. Hun er veldig god til å forklare, og jeg gikk aldri fra kontoret hennes med ubesvarte spørsmål. Hun tar alle symptomene seriøst og henviser alltid om hun tror det er nødvendig. Hun utøver en veldig god service og ringer alltid om det skulle være noe på prøvene.

Eneste minuset er at hun ikke jobber fullt på SIO, og det kan til tider være ventetid for å få time. Derimot er hun veldig god på å gi raske oppfølgingstimer, og er tilgjengelig på telefon.

Grundig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anna-Lena har vært min fastlege gjennom flere år, og jeg er fornøyd. Hun er svært grundig, og jeg går aldri fra hennes kontor med ubesvarte spørsmål. I noen tilfeller kan hun fremstå som i overkant grundig, og jeg blir alltid sendt videre til spesialister. Dette er nok ikke legen for bekymrede personer eller de som tenderer til hypokonderi, for jeg går alltid derfra med følelsen av å være syk. Men i de tilfellene hvor jeg faktisk har vært det, så har det vært en lettelse å bli tatt på alvor.

Anna-Lena har høyt servicenivå, og jeg har opplevd at hun har ringt meg både i romjulen og etter arbeidstid for å gi svar på blodprøver etc (selv om det ikke var noe alvorlig). Hun er ikke på jobb hver dag, men er allikvel tilgjengelig. Ulempen er at hun ofte er noe forsinket, så det blir litt ventetid på kontoret.

Dyktig og flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun kan feltet sitt og er ikke redd for å henvise der hun synes det er nødvendig. Er effektiv, og trenger ikke å prate i det vide og det breie for å finne ut av ting. Jeg har ikke fastlege for å ha en å prate med, men en som kan hjelpe meg å finne ut av ting og behandle sykdommen jeg har til enhver tid. Sånn sett er hun helt ypperlig.

Raus og solid lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anna Lena Lie var fastlegen min gjennom flere år som student. Hun hadde alltid tid, lyttet godt, gjorde grundige undersøkelser og sendte meg alltid videre til spesialister når hun mistenkte at det kunne være behov for det (flere ganger hadde hun rett).

Lie er et staut og solid legeeksemplar. Det eneste negative jeg kan komme på, er at hun noen ganger var litt hypokonder på mine vegne.