Stephan Peter Schmidbauer
Min man har en demensdiagnose og er pasient hos Stephan Schmidbauer. For å bestille time/fornye resept må man ringe direkte. Det finnes ingen resepsjon/elektronisk mulighet. Man må vente til legen tar telefon (står nå på plass 4 i køen i 30 minutter). Dette er jo fullstendig anakronistisk. Dessuten fikk jeg bare vite gjennom en annen omtale at Schmidtbauer har en vikar fram til mars 2020.
Beskjed jeg finner om meg på helsenorge.no:
Stephan Peter Schmidbauer har for tiden vikar.
Navnet på vikaren: Sesilie Zohra Ghafifi Kongshaug (kvinne, 37 år)
Stilling: 40 prosent
Periode: fra 01. april 2018 til og med 31. mars 2020
Hun er kald og upersonlig.
Det er som å bli sett ned på.
Det 1,5 året jeg har gått der har jeg snakket med Stephan 1 gang på en "motags samtale" da vi snakket om hva slags hjelp jeg trengte. Han virket grei...
Sesilie har ikke rørt ved meg en gang, og selv om jeg er nydusjet føler jeg meg møkkete. Uten verdi og jeg vil bare hjem :'(
Jeg måtte hente sykemelding. Hadde feber, sprukket trommehinne og var skikkelig dårlig!
Ikke noen skjekk av meg, men fikk sykemeldingen.
Hun var i det minste nøye på å få den korrekt...
Jeg opplever at Stephan ser meg og tar meg på alvor. Lett å snakke med og oppmerksom. Han tar i mot pasienter kun mandag og fredag, og har derfor noe begrenset tilgjengelighet. Anbefales.
Har hatt denne legen i over fem måneder, men aldri møtt han og derfor vært hos vikar. Vanskelig å få tak i over telefon for timebestilling da han sjeldent er tilstede. Vikar setter ikke opp timer. Ellers ikke så lang ventetid og det fungerer helt greit å få ordet drop-in time. Vikar viser lite kunnskap til psykisk helse og kronisk utmattelse. Ble selv bedt om å finne ut hva jeg skulle gjøre med mine vansker. Fikk ellers gode tips til hva jeg kunne gjøre fremover.
Stephan er etter min mening ikke en som har den nødvendige kunnskapen han kanskje burde ha hatt i en alder av 60+.
Etter uttalige besøk hos han gjennom årene har jeg fått et inntrykk at han bare vil bli ferdig med meg fortest mulig dessverre. Han vet ofte ikke hva problemet er - da løser han alltid saken med å henvise deg til en spesialist som tar uker før det er din time.
Stephan er hyggelig, men er en lege som alltid har hastverk og i hans øyner er de symptomene som du har alltid «normalt».