Kjell Teigen

Bryn Senter Legekontor DA
Mann, 63 år

Spesialisering

  • Indremedisin
  • Infeksjonssykdommer

Autorisert

1982

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Bryn Senter Legekontor DA
Østensjøveien 79 0667 Oslo
Vis kart
Kjell Teigen er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
24 vurderinger
Tilgjengelighet
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
22 vurderinger
Service
16 vurderinger

Siste vurderinger av Kjell Teigen

Flink til å henvise til blodprøvetagning og andre prøver dersom det er nødendig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt han som fastlege noen år nå, er ikke der så veldig ofte, 1-2 ganger i året. Det jeg ikke liker er at jeg må vente lenge før jeg kommer inn til legen, blir sittende på venterommet over en halv time, en gang over 45 minutter. Da bestemte jeg meg for å be sekretæren slette timen, men i det øyeblikket ble jeg kalt inn. Ingen unskyldning eller beklagelse. Siste gang hadde de like greit slettet timen min og satt meg opp på et tidligere tidspunkt uten å gi meg beskjed. Legen sa da at jeg var forvekslet med en pasient med samme fødselsdata, mulig han har en pasient med samme fødselsdata, men ikke samme navn. Det er ikke mulig.Ingen unskyldning eller beklagelse denne gangen heller. Blir bare bedt om å finne meg ny fastlege. Noe jeg synes er så besynderlig at jeg bare blir, en fastlege må alle ha. Kan gå til andre som jobber privat dersom jeg synes det er nødvendig.

Verdens beste fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Kjell Teigen er en lege som forstår, bryr seg og hjelper pasientene sine så godt han kan, og jeg kan ikke takke ham nok for alle gangene han har hjulpet meg. Han er veldig lett å snakke med, og han vet hvordan han kan gjøre en ellers grå dag, mye mye lysere. Man føler seg nesten frisk bare man ser ham. Han kjenner deg igjen, og bryr seg virkelig om hvordan du har det. Han er uerstattelig! Det kan fort bli litt ventetid, men det er fordi han tar seg god tid med hver pasient, og haster ikke med å få deg ut fra kontoret sitt. Akuttime samme dag har jeg fått hver gang det har vært behov. Ingenting å klage på her!

Vennlig og seriøs

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lyttende og fink å kommunisere. Virker seriøs og dyktig. Er veldig fornøyd, men har kun vært der på vanlig konsultasjon.

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Teigen er en svært god lege.
Viktigst av alt er opplevelsen av at han lytter på hva man har å si og kommuniserer godt. Det at han bruker diktafon i stedet for tastatur er genialt; jeg føler meg inkludert og får bekreftet at legen har forstått hva jeg mener. En bonus er at jeg vet hva som står i journalen min. Jeg tror også at diktafonen gjør tidsbruken mer effektiv. Kombinert med en varm og god personlighet er dette en lege som vekker svært stor tillit. Teigen følger godt opp, gir gode råd og forklarer godt.
Jeg opplever han som en kunnskapsrik og oppdatert lege, samtidig som han vet når det er riktig å henvise videre. Alt i alt svært dyktig.

Det er, selvfølgelig, litt ventetid på vanlige legetimer, men er det akutt så har jeg fått time raskt. Det er sånn det skal være. Det hender det er litt forsinkelser inn til selve konsultasjonen, men ikke mer en jeg synes man må regne med. Leger jobber med mennesker, og det er ikke alle forsinkelser man kan unngå. Har opplevd mye lengre forsinkelser hos andre leger.

Jeg føler meg totalt sett svært godt ivaretatt hos Teigen.

En optimal fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dyktig, vennlig og oppmerksom og samvittighetsfull. Stoler på denne legen og hans vurderinger. Virker oppdatert og ordentlig.