Jan Reidar Tunby

Norabakken Lege og kiropraktorklin.
Mann, 65 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Samfunnsmedisin

Autorisert

1982

Ledige plasser

136 av 1320

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Norabakken Lege og kiropraktorklin.
Pilestredet 75D 0354 Oslo
Vis kart
Jan Reidar Tunby er en av 534 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(36)
36 vurderinger
Tilgjengelighet
(22)
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(26)
26 vurderinger
Service
(23)
23 vurderinger

Siste vurderinger av Jan Reidar Tunby

Skeptisk til psykisk helse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jan Reidar Tunby ble min fastlege for noen måneder siden, og jeg har vært hos han en gang. Jeg følte meg ikke hørt eller tatt på alvor da jeg gikk derfra. Han er mistroisk til psykiske vansker, og jeg følte meg rett og slett ikke trodd av han på det jeg kom for å få hjelp til. Han skrev motvillig en henvisning til meg, etter at jeg hadde fylt ut flere spørreskjemaer ang.psykisk helse som viste at jeg har behov for henvisning. Jeg er svært misfornøyd med det hele. Kan hende han er flink på andre områder, men for deg som ønsker psykisk helsehjelp, er dette ikke rett fastlege.

Usympatisk og mistenksom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kompetansen er nok der, men han er altfor kjølig og eier ikke evne til å se det store bildet. Han hadde vært min fastlege i halvannet år da jeg hadde min først time, men han behandlet meg likevel som en "trygdesnylter", og var svært restriktiv med sykemelding. Man må forklare de samme selvfølgelighetene gang på gang, og han har ofte gått inn i krasse konfrontasjoner på syltynt grunnlag. Besøkene ender som regel i verbale brytekamper, noe jeg aldri har opplevd med andre leger. Styr unna!

Usedvanlig god lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tilbakeholden men likevel Imøtekommende. Tar seg god tid. Føler at mitt syn og mine begrunnelser blir tatt alvorlig. Virker tilbakeholdende vedr. sykemelding og enkel medisinering, noe som jo er bra. Virker fokusert på forskjellige sammenhenger rundt sykdomsbilde og skade.
Sosial og interessert uten å overdrive dette. Virker opptatt av å gjøre meg fornøyd uten at det påvirker det faktum at han besitter den medisinske ekspertisen og til syvende og sist bestemmer. Ved en anledning reddet dette livet mitt. Svært tilgjengelig. Kort ventetid.

Very little help and usually a waste of time

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I have had Tunby as my fastlege for 2 years now and I have left it way too long to change. The first visit he seemed kind enough and listened but it was a very basic need that I had.
The following visits were a waste of time and money. I had a problem which I felt could have been easily addressed if he had wanted to help me find the solution. I was there many times for the same problem and he seemed to tire of me very quickly.
Referred me to a specialist out of desperation but I felt that that specialist was not even the area I needed help in.
Went through many tests and was even instructed wrongly on how to complete the tests multiple times so that I had to keep going back. I also learned later that some of these visits could have been fixed over the phone and saved me the visit fee. His heart is not in his job anymore.

Høy kompetanse, lav tillit

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært på listen hans i underkant av 10 år og vært hos han kanskje 2-3 ganger. Det har vært relativt nøkterne og kortfattede møter. Jeg tror han har høy kompetanse, men at han ikke har den store interessen for hverdagsproblemene til folk flest. Som pasient ønsker jeg en bedre relasjon til min neste fastlege.