Bente Gjølstad
- Allmennmedisin
- Arbeidsmedisin
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Har hatt Bente siden 2001. I starten var jeg ikke så mye hos legen. Men etterhvert begynte leddgikt osv å hente meg inn. Ble sendt til forskjellige spesalister. Med god oppfølging fra Gjølstad. Hun er en sympatisk og dyktig lege. En god støttespiller, det har jeg merket godt de senere årene etter at moren min ble alvorlig kreftsyk. Hun blir villig med på møter hos Nav etc. Følger pasientene sine godt opp. Gruer meg ordentlig til den dagen hun pensjonerer seg. Virkelig den beste legen jeg har hatt.
jeg har hatt Bente helt siden jeg var veldig liten og jeg har aldri vært misfornøyd med hun. hun bryr seg om meg og er utrolig flink.
Den beste fastlegen jeg har hatt! Hun lytter godt, og er empatisk, samtidig som hun er løsningsorientert og effektiv. Forklarer og gir god informasjon, når man trenger det. Er skikkelig lei meg for at jeg må gi henne fra meg pga. flytting.
Fantastisk fastlege som virkelig bryr seg. Følger opp og gjør mer for meg enn man noensinne kan forvente seg av en lege. En som virkelig ser deg. I tillegg svært kunnskapsrik og erfaren, noe som gjør at man er trygg når man går ut derfra. Bytter henne aldri ut!
Har hatt henne som lege i 32 år. Ingen over, ibgen ved siden. Uten henne, hadde jeg vært død. Garantert