Tetyana Isaksen

Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Kvinne, 48 år

Om

Legeautorisasjon2001
SpesialiseringFødselshjelp og kvinnesykdommer
Advarsler
Tetyana Isaksen er gynekolog i Bergen

Praksis

Volvat Bergen - Avd. Laguneparken

Laguneveien 9 5239 Rådal
Tlf: 55 11 20 00

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
3.5
9 vurderinger
Tilgjengelighet
4.0
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
3.5
8 vurderinger
Service
4.5
8 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Tetyana Isaksen

Veldig fornøyd

Klinikk: Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Har vært hos denne legen 2 ganger og skal tilbake over sommeren til kontroll. Hun er meget dyktig og behagelig og svarene på prøvene kom som avtalt.

Hadde ikke lest noe andres inntrykk før nå. Man går ikke til denne legen for å få slå av en koselig prat - men for å få en profesjonell behandling...

En koselig stillferdig lege.

Klinikk: Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Jeg har hatt time hos gynekolog Isaksen idag,og er veldig fornøyd med henne.Ble posetvivt overrasket etter å ha lest negativ kritikk om henne.

Ufin holdning og dårlig kommunikasjon

Klinikk: Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
3.5

Jeg var hos Tetyana Isaksen høsten 2015 for å ta en livmorhalscelleprøve. Aldri vært hos denne legen før. Jeg tenkte at det ville gå bra da dette er en spesialist på gynekologi. Men det gjorde det ikke.

Jeg fortalte at jeg var i en vond stilling da jeg satt i "stolen". Jeg ønsket benbøylene høyere opp, da jeg har lange bein, for å kunne slappe av i muskulaturen. Hun påstod at benbøylene ikke kunne reguleres. Merkelig synes jeg, da alt av utstyr og stolen er topp moderne. Jeg kjente at jeg lå for lavt med bena. Jeg ønsket at ryggstøtten skulle være i liggestilling. Hun påstod at det ikke hadde betydning. Jeg måtte spørre tre ganger før hun famlende la ned ryggstøtten. Det var viktig for meg fordi da har undersøkelsen gått bra tidligere. Ingen tilbud om forkle over bena, ingen temperering av speculumet. Det føltes ganske kaldt. Hun klarte ikke å sette det på plass. Det var åpenbart feil størrelse for meg. Det var vondt og sa i fra igjen at jeg lå ukonfortabelt. Det ble ikke møtt med forståelse og omtanke fra henne. Istedet for å være imøtekommende, å hjelpe meg til å ligge i en bedre stilling, snakke rolig med meg, oppmerksom på hva jeg sier, forsøke mindre størrelse på speculumet ( for jeg vet at det finnes mindre utgave av den hun brukte), ble hun helt høyrøstet og stresset. Hun ropte til meg; "Vil du at sykepleieren skal holde deg i hånden?" " Du har jomfruhinne" " Du må slappe av".

Hun forsøkte å bare dytte inn apparatet gjentatte ganger uten å være i samarbeid og dialog med meg underveis. Akkurat som jeg var en dukke som lå der. Jeg kjente jeg fikk hjertebank og svimmelhet. Når du ligger i en slik ydmyk hjelpeløs stilling er det ikke akkurat da du føler for å argumentere mot en høyrøstet og oppkavet lege. Jeg forsøkte virkelig å slappe av men det var ikke mulig da det var skikkelig vondt. Med bruk av ultralydapparatet så hun kun på skjermen og siktet "i blindet", bommet to ganger og ga opp. Til slutt rev hun av hanskene og sa med en sur høyrøstet og oppgitt stemme; " Nei dette går ikke!". En forbauset sykepleier var vitne til dette. Jeg fortalte at jeg har tatt livmorhalscelleprøve hos annen lege tidligere uten problemer. Hun så rart på meg og svarte ikke. Da jeg var i "påkledningsrommet" hørte jeg stemmen til Tetyana Isaksen utenfor døren snakke til sykepleieren høyrøstet med et klagene tonefall. Sykepleieren så forskrekket ut og forsvant ut av kontoret i det hun så meg komme ut av påkledningsrommet. Jeg fortalte legen igjen at jeg har tatt livmorhalscelleprøve før uten problemer. Hun så ikke ut til å tro på meg da hun ikke respondere på det. Hun sa at jeg måtte legges i narkose for å kunne undersøkes og at det var risikabelt. Hun sa også at jeg kunne bare la være å ta disse screeningtestene jevnlig siden jeg ikke viste tegn på å være syk. Så begynte hun igjen å snakke om at jeg måtte legges i narkose ved en ny undersøkelse.

Hun overså det jeg sa om min tidligere erfaring. Hun virket uinteressert i å høre om hvordan det var for meg ved tidligere GU undersøkelse som har vært vellykket. Hun hintet om at jeg ikke trengte disse livmorhalscelleprøve, selv om hun selvfølgelig vet som lege at det er eneste måten å oppdage eventuell start på livmothalskreft i tide, før det blir alvorlig sykdom. Kreftregisteret sender jo ut brev med påminnelse om å ta prøven. Jeg fikk følelsen av at det var noe hun sa for at jeg ikke skulle komme tilbake for ny undersøkelse. Jeg sa at jeg vet at det er viktig å ta prøven hvert tredje år. Da så hun bare ned i gulvet, var stille en stund og sa nølende at vi får prøve igjen da. Angret på at jeg ikke tok med svarresultatet fra volvat på den prøven for å vise henne beviset. Men en forventer jo at legen tror på deg. Drøyt å betale over kr 1500,- for å bli møtt slik. Med høy pris hos spesialist forventes kvalitet, et minstekrav. Angrer også på at jeg ikke sjekket legelisten.no før jeg vurderte å bestille time hos denne legen.

Jeg er glad for at jeg sendte tilbakemelding til volvat om hendelsen da jeg synes at opplevelsen er over grensen for hvordan en skal bli møtt som pasient, av ufin holdning og dårlig kommunikasjon. Respekt for pasienten SKAL gjelde uansett om legen synes du er lett eller utfordrende å undersøke. Jeg har både før og etter denne hendelsen tatt prøven hos annen lege problemfritt og smertefritt. Håper andre blir møtt på en bedre måte enn meg av Tetyana Isaksen, men jeg skal ihvertfall ikke der igjen.

Veldig dyktig og profesjonell

Klinikk: Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Utrolig behagelig og dyktig lege. Hun tok seg god tid til å forklare alt nøye. For første gang kunne jeg slappe ordentlig av under et gynekologibesøk.

Dårlig behandling

Klinikk: Volvat Bergen - Avd. Laguneparken Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
3.5

Hun kommuniserer dårlig med pasienten i form av at hun gir lite og ingen informasjon om behandlingen. Betydningen av prøvesvar blir ikke informert om eller på noen måte forklart.
På toppen av dette besvarte hun en samtale på sin private mobiltelefon mens jeg satt til undersøkelse i stolen!!!
Rett og slett nedverdigende og ydmykende behandling!!