Tilsvar til vurdering

Dårlig (vikar)

Ikke fastlegen min, så skal ikke uttale meg så mye om han, men min opplevelse med han var ganske dårlig. Fastlegen min var på ferie og jeg hadde et akutt problem så jeg fikk derfor komme inn til han samme dag som jeg ringte legekontoret. Det var jeg selvfølgelig svært fornøyd med, men måten han prøvde å hjelpe meg på var utrolig skuffende og dårlig.

Jeg mistenkte at jeg hadde blitt smittet av herpes i munnen, og måtte først ta en blodprøve. De tok ingen prøver av selve sårene i munnen noe jeg reagerte på men dessverre ikke sa fra om. Gikk ut på venterommet igjen og ble innkalt til Storrø kort tid etter. Der får jeg beskjed om at det var herpes. Ikke på grunnlag av blodprøven, men han mente at det ikke var noe tvil etter å kun ha sett i munnen min. Men han kunne ikke svare på hvilken type det var eller noe... Fikk en munnskyll som fungerte veldig bra og sårene var borte i løpet av to dager. Ringte deretter legekontoret igjen og spurte om de hadde fått svar på blodprøven. Da fikk jeg beskjed om at blodprøven tok de bare for å utelukke at sårene i munnen skyldtes en infeksjon. Så nå sitter jeg her helt uvitende om det faktisk var herpes og eventuelt hvilken type! Veldig synd..
Syns absolutt de skulle tatt prøve av sårene for å finne ut om det faktisk var herpes eller ikke. Nå må jeg bare vente med klump i magen og se om det kommer et nytt utbrudd eller ikke...
Virket veldig uprofesjonelt.