Volvat Barcode

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer21 53 78 8021 53 78 ...
Wismargata 2 0191 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(15)
15 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(12)
12 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Volvat Barcode

Faglig sterk og empatisk

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha gått til Aleksandar i over ett halvt år for utredning og behandling av ADHD, vil jeg bare bekrefte mye av det som har blitt sagt i de tidligere omtalene her. Aleksandar er særdeles kompetent men også et virkelig godt medmenneske. Han lytter, er empatisk og får deg virkelig til å føle at du blir hørt. Jeg føler også at han er genuint interresert i å forstå pasienten, og få ett godt helhetlig inntrykk av omstendinghetene rundt det som utredes. Under intervju (del av utredningen) med min samboer som også jobber i helsesektoren, fikk hun også et svært godt inntrykk av Aleksandar og hans faglige samt sosiale kompetanse.

En ADHD utredning er en ganske tøff prossess hvor man vender på mange steiner i livet ditt, så det å ha en såpass empatisk og faglig sterk spesialist ved din side er helt sentralt for at samarbeidet skal lykkes. Etter å ha gått til DPS tidligere for behandling (over flere år) er mitt inntrykk at Aleksandar er blant toppen av psykiatere i Norge. Anbefales helhjertet!

Veldig fornøyd

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Aleksandar bryr seg om kunden sin, han lytter til deg å legger til rette for en effektiv, men innsiktsfull prosess.

Hardtarbeidende, balanserer kvalitet over kvantitet riktig, da får pasienten en god opplevelse. Video møter fungerer kjempe bra.

Kun positive tilbakemeldinger fra meg, anbefaler Aleksandar.

Eksepsjonelt faglig dyktig og empatisk

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg bestilte time hos Aleksandar på bakgrunn av mine vedvarende psykiske plager (helseangst, panikkangst og derealisering).

Allerede etter første videokonsultasjon gråt jeg gledestårer på grunn av måten jeg ble møtt på av Aleksandar. Det tok meg virkelig ikke mange minuttene å skjønne at Aleksandar ikke bare er en utrolig dyktig psykiater, men også et tvers gjennom godt menneske. Han er en lytter av de sjeldne, og viser underveis i samtalen at han virkelig forstår. I tillegg er han utrolig faglig dyktig, og jeg har enda ikke opplevd at jeg har spørt om noe som Aleksandar ikke har svart meg grundig på (og jeg spør mange spørsmål).

Jeg føler meg sikker i at Aleksandar er i toppklassen av psykiatere i Norge. Jeg kunne virkelig ikke drømt om en bedre psykiater å samarbeide med, og er så takknemlig for å ha Aleksandar ved min side i reisen min om å få det bedre.

Anbefaler virkelig Aleksandar som psykiater!

Viser tillit og trygghet

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utviser utrolig god trygghet i kommunikasjonen sin. Lett å føle seg forstått, i en verden man ofte har vært mye misforstått med udiagnostisert adhd.
Med en sjelden ledd diagnose i bunn,og panikk angst som begge har og kan skjule adhd symptomer, ble jeg møtt med stor interesse og forståelse for å finne ut av om det var adhd. I etter tid har jeg fått utrolig god hjelp med det å lære meg å leve i en ny verden med medisiner og diagnose. Får utrolig god veiledning på reisen mot en angst fri tilværelse også. Aleksandar viser trygghet og en enorm forståelse av funksjonen kroppen/+hode har.

Utrolig dyktig og forståelsesfull psykiater

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg henvendte meg til Aleksandar på grunn av mine utfordringer knyttet til ADHD. Han var den første legen som tok utfordringene mine på alvor og som møtte meg med forståelse, samt strak ut en hjelpende hånd. Fra første stund har jeg følt at han ikke bagatelliserer symptomene mine og at han virkerlig ønsker å hjelpe meg med mine utfordringer. Dette har han lykkes med! Etter flere konsultasjoner med han har livet mitt forandret seg helt. Jeg er så glad for at jeg traff på denne psykiateren og ikke minst at det fremdeles finnes leger der ute som er så dyktige og virkelig stiller opp for pasienten. Hans fleksibilitet og evnen til å tilpasning når det gjelder konsultasjoner har gjort at samarbeidet har vært en ren flyt og glede. Det er ikke ofte man møter på slike mennesker i dagens helsevern, verker offentlig eller privat.

Jeg anbefaler virkelig denne legen! Takk for all hjelpen du har gitt meg.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.